Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Podprsenka po modelaci prsou

Anonymní
Pimpule
· Vytvořeno: 7. 10. 2015 · Poslední odpověď 29. 10. 2015

Dobrý den, jsem týden po modelaci prsou a částečným zmenšením pravého prsa. Podprsenku LIPOELASTIC 70 E jsem dostala po zákroku, ale ráda bych druhou takzvaně na střídačku, jiné barvy a třeba i s trošku větším výstřihem, aby nebyla v práci tolik vidět. Ještě poprosím, před zákrokem jsem aktivně cvičila stepaerobic, pilates, bodystyling, bossu atd., jaká podprsenka pak bude nejvhodnější... Předem moc děkuji za odpovědi P.

9 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    lipo6143828
    29. 10. 2015

    Dobrý den, paní Marcelo,
    děkuji za vyjádření spokojenosti s pooperačními podprsenkami zn. LIPOELASTIC, které jsou naší výroby. Kombinace používání různých typů podprsenek není na závadu, všechny jsou vyvinuty a testovány tak, aby splňovaly vysoké nároky na pooperační kompresivní léčbu (nutno je však používat vždy stejnou velikost, kterou doporučil operující lékař). Typ PI Unique comfort představuje dosavadní vrchol společnosti LIPOELASTIC a.s. ve vývoji kompresivních podprsenek. Tvarované košíčky předurčují produkt pro nošení ve druhé fázi pooperační péče, včetně následných sportovních a volnočasových aktivit.
    Eliška Kulišťáková
    LIPOELASTIC a.s.

  • Anonymní
    Marcela312735
    28. 10. 2015

    Dobrý den, já jsem si na střídání u Vás zakoupila podprsenky s výstřihem PI unique comfort a začala jsem jí nosit přes den do práce, na noc nosím tu, co jsem dostala na klinice. Je to tedy špatně? Jsem po modelaci bez implantátů. Každopádně podprsenka od Vás sedí perfektně a unosím ji i později na sport. S pozdravem Marcela

  • prim. MUDr. Ludmila Šulcová Hejnalová MBA, LLM

    · 27. 10. 2015

    Dobrý den. Po zákroku by jste měla prsa fixovat nejméně 6 týdnů pokud sportujete tak i déle,potom si pořiďte podprsenku na sport která drží pevně prsa aby vás nebolela. Zdraví Mudr. Šulcová Hejnalová eleganz clinic

  • Anonymní
    Pimpule
    9. 10. 2015

    Dobrý den "Naděje",
    moc děkuji za reakci na můj dotaz a rady.
    Samozřejmě se řídím rady pana doktora, ale je fajn slyšet i zkušenosti pacientek. Nevím, jak ty, ale já vyjdu z ordinace, klapnou dveře, sjedu výtahem a najednou mám tolik otázek, na které jsem se mohla zeptat...Neřídím se tím, co mi tu někdo řekl, ale člověk si dělá představu, na co si dát pozor a co případně probrat s doktorem - nechci mu volat každý den a zase je to moje tělo, takže proč si něco nezjistit předem a pak to neprobrat najednou....
    To samé se sportem, chybí mi pohyb, ale musím to vydržet. Pan doktor mi včera, teda krom plavání, vlastně do budoucna povolil to, co jsi mi ty napsala, dokonce za týden i kolo. Ideální pro mě bude ta chůze s pejskem. Bydlím u lesa, navíc snad konečně porostou houby, takže opatrně, ale už se moooooc těším...
    Ještě jednou děkuji a přeji moc hezký, pa pa P. :-)

  • Anonymní
    Pimpule
    9. 10. 2015

    Děkuji za odpověď :) Brzy si u Vás objednám ...

  • Anonymní
    nadeje259784
    8. 10. 2015
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, já jsem také po redukci s modelací a úplně nejvíc mi momentálně vyhovuje sportovní podprsenka, která mi prsa krásně drží na místě a hlavně je mi i příjemná než ta s kosticemi...;-) Jinak osobně doporučuji se teď vyhnout sportům jako je aerobic, běhání anebo cokoliv u čeho se skáče a běhá, nejlepší po takto náročném zákroku je spinning, plavání anebo obyčejná chůze...:-) Jakmile totiž začnete prsa po modelaci předčasně zatěžovat běháním a poskakováním, začnou vám klesat a hlavně se může poškodit tkáň a jizvy, které se hojí min.půl roku, lepší je to vydržet až do úplného zhojení a pak se rozhodně poradit s lékařem co a jak dál...:-) Hezký den.

  • Anonymní
    lipo6143828
    8. 10. 2015

    Dobrý den,
    v případě určení správného typu podprsenky bych doporučila respektovat Vašeho ošetřujícího lékaře, protože jen ten je schopen dle typu zákroku vybrat z naší široké nabídky bandáží ten nejvhodnější typ podprsenky a stanovit délku doby jejího celodenního používání. Plně se ztotožňuji s názorem a odpovědí pana primáře MUDr. Molitora.
    Po ukončení procesu hojení doporučujeme pro druhou pooperační fázi použít PI Unique. Tuto si můžete objednat prostřednictvím našeho e-shopu.
    S pozdravem
    Eliška Kulišťáková

  • Anonymní
    Pimpule
    7. 10. 2015

    Děkuji za odpověď :-)

  • Dobrý den,
    předně je důležité podotknout, že podprsenka po augmentaci má sloužit primárně správně ze zdravotnického hlediska, nikoli estetického. Výstřih zde není záměrný, aby byla prsa správně fixována a nedocházelo k jejich posunutí, či "úniku" přes výstřih. Minimálně po dobu 6 týdnů však je potřeba tuto podprsenku nosit poctivě. Posléze bych při cvičení doporučil ještě alespoň další 4 týdny. Po úplném odložení podprsenky si pořiďte takovou, která bude pevná a bude Vám prsa správně fixovat.

    Hezký den,
    MUDr. Martin Molitor PhD., primář plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama