Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Ošklivý zánět prsou po augmentaci

Anonymní
Zizaluska
Doporučený člen
Havířov · Vytvořeno: 25. 2. 2020 · Poslední odpověď 27. 3. 2024

Když už si člověk oddychne, že už snad má to nejhorsi za sebou a ono to projde znovu..tak to začlo v pondeli večer a ve středu v noci už jsem jela na pohotovost - prso prasklo a vytekalo spousta hnisu ? Operater nekomunikuje....už jsem měla týden po operaci hodně ošklivý průběh zánětu na obou a nekomunikoval....jak muže někdo tak hazardovat s lidským životem? Jak se mužů bránit, když on nemá snahu to resit? ..už mu ani nevěřím....

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    27. 3. 2024

    Dobrý den, tak to máte teda šílené.....to máte ještě horší než jsem měla já. To bych chtěla vědět, odkud máte takovou zkušenost.....ale já tady jméno operatéra taky nenapsala....většinou pak tyhle komentáře mizí.
    Máte to čerstvě operováno nebo je to zkušenost už starší?

  • Anonymní
    ajka766572
    24. 3. 2024

    Ahoj

    Mne jeden lekar previedol operaciu úplne bez anesteziológa aj keď som si zaplatila kompletne za všetko ( nedal mi ani len infúziu od bolesti ) pichol mi len lokálku do prs a odoperoval ma v tom oblečení v ktorom som docestovala aj keď dohoda na konzultácií bola že budem mať zabezpečené kompletne všetko aj izbu a že pred operáciou sa budem môcť osprchovať a prezliesť do čistého keďže som docestovala z ďaleka
    Nič z toho nedodržal nechal ma ležať len na chodbe a po operácii poslal rovno domov v bolestiach bez dosledovania, strašný zápal infekcia mi v prsníku vznikla ( odoperoval ma v tom oblečení v ktorom som docestovala, po operácii mi tvrdil že takto oblečených operuje každého, že stačí si dať dole blúzku )

  • Anonymní
    MarieSelska
    15. 2. 2024

    mohu se prosím zeptat o jméno doktora ať víme komu se vyhýbat?

  • Anonymní
    Ilca934731
    11. 5. 2021

    Prosim Vás, kdo Vám to udělal?

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    3. 3. 2020

    Ze jsem nesla raději k Vám .....

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    3. 3. 2020

    Dekuji moc za Vás prispevek....mate naprostou pravdu...zoufalosti, bolest a uzavírání se doma, tohle jsem fakt necekala. Chtěla jswm se citi lépe, mít lepší sebevedomi a díky tomuto lékaři jsem na tom ještě hur. On má kliniku sám, tam se před nikým jako hyena citit nemusí...nenecham to tak...hazard s životem ať si zkousi na své rodině a ne na pacientech.

  • Anonymní
    Deninka654827
    2. 3. 2020
    Nejlepší komentář

    Ihned řešit s operátorem. Jestli dobře čtu tak paní píše, že operater nekomunikuje a natož aby sám projevil zájem a ochotu to řešit. Je to je přístup. Evidentně ho to nezajimá poněvadž zaplaceno už má, tak ho nějaký zanet nezajímá. Ať si to paní vyřeší sama. S takovým přístupem by ho měli z plastické chirurgie vykopnout. Operace, která pro žádnou tady není zrovna levná záležitost. Některé na to šetří i roky. Pak přijdou a svěří se někomu takovému. Kde ji namísto splněné ho snů čeká skládání zoufalství bolest a odporný přístup ošetřujícího. Fuj že mu není špatné. Každopádně sem na kliniku nejdu ať už je tam dalších 10 dobrých neboť pokud toleruji mezi sebou takovou obludu tak tam může člověk čekat cokoliv. Uf akorad jsem tento týden chtěla domlouvat termín. Nic kouknu jinde. A vám přeji brzké uzdravení.

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    1. 3. 2020

    Operater to podcenil a tak to vše začlo...peklo už 3mesice a musím se dost setrit...

  • Anonymní
    Janag
    1. 3. 2020

    Fakt ne jo. Mě dreny nechala paní doktorka dva dny. To je teda přístup. Přeji brzké uzdravení

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    1. 3. 2020

    Já nemela po operaci dreny, prý nebylo potřeba a druhy den jsem musela na sal znovu-srazenina v jednom z prsu a to dodnes děla problémy. Atb jsem dostala až jswm dostala velmi ošklivý zanet na obou...teď mám opět po atb kvůli tomuhle. Zakrok byl 25.11.

  • prim. MUDr. Blanka Vraspírová

    · 29. 2. 2020

    Ihned řešit s operatétem!

  • Anonymní
    Janag
    29. 2. 2020

    Jak jste dlouho po zákroku? Já jsem měla po zákroku na týden antibiotika.

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    28. 2. 2020

    Atb jsem již dostala na pohotovosti, ale kdo mi pomůže to lecit dal, když operater nejeví zájem? Přeci zodpovídá ta zakrok, který provedl anebo ne?

  • Dobrý den,
    souhlasím s kolegy. Určitě situaci řešte, minimálně antibiotika budou vhodná.

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    *************

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    26. 2. 2020

    Operater mi napsal, ze mám jet na pohotovost a již se neozval. O dokumentaci jswm ho již požádala, ale nemyslim si, ze bude nějak obsahla...nikdy si nic nepsal, jen fotil. Příkladam foto z prvního průběhu zánětu, teď druhy již tak hnisavy není, dutina praskla a zůstala jen otevřená ranka..

  • MUDr. David Tomášek

    · 26. 2. 2020

    Nedůvěra k operaterovi je sice pochopitelná, ale situaci by měl řešit on a promptně. Zajeďte za ním, požádejte ho o veškerou dokumentaci k Vašemu výkonu. Pokud je to tak jak říkáte, pak by se tato situace měla později řešit.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • MUDr. Jiří Paděra

    · 26. 2. 2020

    Dobrý den, minimálně by měla být podávána antibiotika dr. Paděra

  • Anonymní
    Zizaluska
    Doporučený člen
    25. 2. 2020

    Zanet prsou po modelaci!



Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama