Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Jen modelace nebo silikonová prsa?

Anonymní
Deni477723
Praha · Vytvořeno: 20. 3. 2017 · Poslední odpověď 10. 4. 2017

Dobrý den. Je mi 39 let, mám 2 děti, další neplánuji. Před cca 17-ti lety jsem podstoupila hlavně ze zdravotních důvodů modelaci prsou se zmenšením. Nyní řeším problém, kdy se mi po druhém dítěti změnily prsy tak, že mám jedno větší a dost mě to obtěžuje a vadí. Jak pohledově, tak nosit pěknou podprsenku a ne sportovní je skoro nemožné.. Rozhodla jsem se tedy, ze si nechám prsa upravit. Absolvovala jsem konzultaci na pražské klinice a koncem dubna mě čeká operace. Ale pořád nevím, jak se rozhodnout.. Dle pana doktora je možné podstoupit modelaci s tím, ze budu mít prsa malá a časem mi zase poklesnou a říkal, ze se boji, ze bych asi nebyla s výsledným tvarem moc spokojena. Tak jsme se domluvili na modelaci s implantaty Nagor, vel. cca 270 ml. Jaký je prosím Váš názor? Odrazuje mě pak další operace, že se musí silikony zase vyndavat, ale na druhou stranu by se mi prsa pevná s hezkým plným tvarem velmi líbila, což asi jen tou modelací nedocílím...? Předem děkuji za Váš názor, budu velmi velmi vděčna... Přikládám fotku.

10 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Deni477723
    10. 4. 2017

    Ty jizvy pod prsy nejsou třeba skoro vůbec, ale ty od dvorců dolu zůstaly vidět :-(. Já už si zvykla.. Pořád nejsem rozhodnutá, kdybych tak mohla vidět oba výsledky a pak se rozhodnout :-) To by bylo super. Jeden den mám tak a druhý tak... Už mi to ale utíká, jdu koncem dubna!

  • Anonymní
    Nene
    10. 4. 2017

    To zas tak neva, nejsem nejmladší, jizvy a strie mám od 20ti po prvním porodu:-) jednou je to bílé, pak víc vidět, jindy vůbec, tělo se tak nějak mění :-), už jste se rozhodla?

  • Anonymní
    Deni477723
    10. 4. 2017

    No jo no, s tím se naučíte žít ?. Dekuji za názor.

  • Anonymní
    Nene
    10. 4. 2017

    No prsa máte pěkná i tak, já bych opravdu doporučila jen modelaci. Jen mě zarazilo, že Vám ty jizvy nezmizely trošku víc..

  • Anonymní
    Deni477723
    7. 4. 2017

    Dobry den. Vtip to není. Toto je stav po 17-ti letech.

  • Anonymní
    Nene
    7. 4. 2017

    Dobrý den, mě se Vaše prsa nezdají malá, modelace je zas zpevní a určitě jde modelací odstranit asymetrii. Chtěla jsem se zeptat, ty jizvy jsou pořád vidět, to je výsledek po 17ti letech?? To je vtip?

  • Anonymní
    Deni477723
    22. 3. 2017

    To jedno prso malé nemám, to je fakt. Ale jen to jedno. Pane doktore, děkuji i za Váš názor. Hezký den.

  • MUDr. David Tomášek

    · 21. 3. 2017

    Souhlasím s kolegyní Točíkovou. Zas tak malá prsa nemáte.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Deni477723
    20. 3. 2017

    Dekuji Vám za názor.

  • MUDr. Janka Točíková

    · 20. 3. 2017
    Nejlepší komentář

    Za mne bych Vám doporučila srovnat asymetrii a znovu modelaci a pexi,svého materialu máte dost,jen jsou prsa níže.Pokud by Vám velikost nevyhovolala,je lepší dát implantáty do stejných prsou.Nemám dobré zkušenosto řěšit povislá prsa implantáty v jedné fázy.TOC

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama