Holky, jak dlouho jste měly speciální bandáž po modelaci prsou? Mně ji sundali až za 22 dní. Je to normální?
Ahoj, taky jsem byla v Cleopatra Clinic a obvazy jsem měla cca 14 dní, samozřejmě mi udělali i převaz s novými obvazy.
Fotky, resp. jizvy, vypadají, Petro, luxusně. Opravdu povedený výsledek ;)
Pokud chcete, podívejte se ke mně na fotky dva a půl roku po operaci prsním dvorcem. Jizvy kopírují předěl mezi dvorcem a normální kůží a myslím, že člověk,který o nich neví, si jich nevšimne... Nikdo takový si mě ale nahou neprohlížel, takže je to jen můj dojem :-)
ja mela obvazy jen do doby nez me pustili domu pak chirurgická podprda pro drzeni prsou na správném místě a pro správný tvar tak po max5dnech by měli obvazy dat pryc.
Byla jsem na Cleopatra Clinic v Ostravě.
Moc by me zajimalo,na jake klinice Vam modelaci prsou delali,protoze vetsinou se uz 2 nebo 3den po operaci dava elasticka podprsenka,ktera se doporucuje nosit 6 tydnu,dekuji za odpoved.
Mohla byste prosím vložit nějaké svoje fotky? Zajímalo by mě, jak vypadají jizvy po dvou letech. Všude jsou jen fotky maximálně čtyři měsíce po operaci.
Druhý den po operaci mně udělala paní doktorka převaz a dostala jsem tvarovací podprsenku.To bylo v pátek.V pondělí jsem šla na kontrolu,kde byl převaz odstraněn a jizvy přelepeny a ponechána podprsenka.Na kontroly jsem chodila celkem často dokud se jizvy nezahojily i teď v dubnu půjdu na kontrolu a to budu mít dva roky po operaci, protože jizvy v podpaží nejsou úplně vybledlé a doktorka říkala, že k ní budu muset docházet dokud nebudou úplně vpořádku.
dobry den, bandaz som nemala vôbec, hned na druhy den po operacii som dostala specialnu tvarovaciu podprsenku a tu som musela nosit nepretrzite 6 tyzdnov. s pozdravom, i.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.