Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Dořešení asymetrie prsou - reoperace

Anonymní
jana498589
Praha · Vytvořeno: 31. 3. 2018 · Poslední odpověď 9. 3. 2020

Dobrý den, před rokem jsem byla na augumentaci prsou. Prsa jsem si nechala zvětšit 350ml silikonem kapkovitého tvaru pod žlázu. Bohužel však vynikla nesouměrnost a větší prso má nehezký tvar. Pan doktor řekl ze nesouměrnosti jsou normální, ale bohužel se to neřešilo menším a větším implantátem v prsou. Teď přemýšlím o reoperaci a doladění velikosti pod sval. I známé, které prsa mají řízky, že to mohlo dopadnout lépe.... Co si o tom myslíte? A můžete mi když tak doporučit jak situaci řešit ? Děkuji za každou odpověď.

24 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Acreb
    9. 3. 2020
    Nejlepší komentář

    No, dnes se mi rána otevřela, odpoledne jedu na kontrolu a již jsem je vyrozuměla, že chci vyjádření a přezkum od vedení kliniky, případně toto zanedbání budu medializovat.

  • Anonymní
    Acreb
    7. 3. 2020

    Přesně jak říkáte i můj muž měl ten samý názor jen při pohledu na něj. Bohužel se všichni mezi sebou kryjí, jeden mi řekl, že moje tělo implantáty odmítá a druhý, že je mám moc velký. Kdyby implantáty tělo odmítalo, tak bych měla problémy i s druhým prsem a ano Dr.K. mi dal větší implantáty než jsem chtěla, ještě se mi tím chlubil při probuzení, že se mu to víc líbilo, jenže po čase a kojení se prsa vytáhla, tak místa tam je nyní ažaž.
    Bohužel se mi tam udělala ta kapsula, proto prs byl nesouměrný a nikterak to hned neřešil. Budeme chtít jednat přímo s vedením kliniky a chtít průzkum. Vím, že po operacích jsou komplikace, ale když mi dají stehy s niklem když mají v kartě že jsem na něj alergická apod. tak mi přijde, že Dr.K. zanedbal svou práci již na počátku a nyní to samé.

  • Anonymní

    wild6148000

    5. 3. 2020

    napište vlastní recenzi na pana doktora: https://www.estheticon.cz/create-review

  • Anonymní
    Amik
    4. 3. 2020

    Také jsem byla u Dr. K. na operaci prsou, jen v Praze. Naprostá ignorace po operaci, měla jsem komplikace, doktor nereagoval, žádné vyšetření mi neudělal a poslal mě u nás na pohotovost. Když jsem za ním dojela 150km se zánětem v prsu, řekl mi, že žádné přístroje jako sono, nebo nabrat krev a zjistit co mi vlastně je, ty že nemá, at si někde jinde zaplatím sono a dojdu u nás na chirurgii. V žádném případě bych doktora nikomu nedoporucila, moje prsa sice dopadla díky jiným lékařům dobře, ale pooperační péče od pana doktora byla nulová. Peníze za operaci už má, tak co by se obtěžoval starat o své pacienty i po operaci... Hrozné jednání a naprostá nezodpovednost a nevybavenost kliniky, když máte pooperační potíže.

  • Anonymní
    mirka611029
    Doporučený člen
    4. 3. 2020

    Měla jste jít k jinému operátorovi i za cenu plného hrazení, pac už ta první operace nebyla dobrá ?

  • Anonymní
    Acreb
    3. 3. 2020

    Ano

  • Anonymní
    mirka611029
    Doporučený člen
    3. 3. 2020

    A nějak takto takto bych chtěla ?úžasné práce

  • Anonymní
    mirka611029
    Doporučený člen
    3. 3. 2020

    Asimetrie není až tak výrazná ?prsa nejsou úplně špatná ?koukám že máte ze předu prsa taky placatá , já také ?mám eegonomy motivy a teďka chodím po konzulatcich po třech letech , chtěla bych ty prsa kapku plnější a hlavně více se shora ??líbí se mi efekt sílí poprsí , ne padlého přirozeného ,to sem nemusela podstupovat operaci že jo ?

  • Anonymní
    mirka611029
    Doporučený člen
    3. 3. 2020

    Teda to opravdu není pěkná práce ?to jste byla u stejného operatéra ?

  • Anonymní
    Acreb
    2. 3. 2020

    Tak jsem byla na kapsulotomii a dopadlo to takto, obrovsky bolestivý hematom, boule, zcela jiny tvar prsu, komplikace, rozsklebeni jizvy a imolantat leze ven. Cena 20tis.v ramci reklamace...

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    17. 4. 2018

    Zdravim, podle doktora jsou prsa hezka? To nemuze myslet vazne...u lekare tohoto jmena me to hodne prekvapuje. Rozhodne bych trvala na reoperaci. Drzim vam palecky

  • Anonymní
    Jana61626
    Doporučený člen
    16. 4. 2018

    Nenechte si to líbit ! Přece jste za to dala nemalé peníze, aby prsa vypadala krásně a ne takhle ! Rozhodně to reklamujte a to zavčas !

  • Anonymní
    Acreb
    16. 4. 2018

    mam to kdyz zatnu ty svaly, povolene je to trochu lepší. Dr. K.

  • Anonymní
    Bro
    16. 4. 2018

    Fuuuu teda toto vám nezávidím být vámi tak ho uhanim. U jakého dr jste byla?

  • Anonymní
    Acreb
    16. 4. 2018

    Mam ten samy problem a nevim jak komunikovat se s vym operaterem protoze podle nej jsou prsa hezka, ze to delaji moje svaly, mam impl.pod sval a kdyz nedelaj neplech tak by to neotviral. Jenze nyni mam levy prs tvrdsi a obcas i pichne. Jinak me bylo receno ze zadna zn.impl. nedela ml rozdilne implantaty aby se vyrovnala mirna asymetrie.

  • Anonymní
    jana498589
    8. 4. 2018

    Dobre, děkuji za informaci

  • Anonymní
    radourek263447
    8. 4. 2018

    Nic nereste!!!
    Prsa jsou krasna!!!

  • Anonymní
    Jana61626
    Doporučený člen
    7. 4. 2018

    Dobrý večer, četla jsem, že se to dá vyřešit i injekční lipolízou tak se na to zkuste poptat!

  • Anonymní
    jana498589
    6. 4. 2018

    Ano přemýšlím o tom do budoucna i s většímy implantáty. Uvidím co mi na to řekne jiný lékař na konzultaci..

  • Anonymní
    Maruska
    6. 4. 2018

    Jani, hodně se tu asymetrie řešila a většina lékařů vždy psala, že úplně 100% prostě vyřešit nelze..:-(. Možná špatná fotka, ale ten rozdíl mi přijde úplně nepatrný? Vážně chceš kvůli tomu podstupovat další operaci?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama