Dobrý den. Včera jsem navštívila jeden nejmenovaný salon a tam za celkem dost slušnou částku podstoupila PMU. Již po aplikaci jsem se zděsila, co mi to paní provedla. Uklidnila mě se slovy, že to zesvětlá a bude to užší.. Jsem nešťastná a nevím co s tím mám teď dělat. Obočí je hrozné, široké a absolutně nekoresponduje s mým původním. Co s tím? Prosím poraďte ?
Velmi působivé obočí. Líbí se mi to. A takové chci.
Dobrý den,
já jsem navštívila tento salon radchenko a byla jsem velice spokojená. Paní kosmetička mě upozorňovala že ze začátku je to tmavší, pak vypadají stroupky a chytne to pigment jaký má, takže doufám, že takovou zkušenost jste nakonec měla i vy. Obočí je důležitá část obličeje a proto Vás chápu, že jste byla tak vystrašená.
Dobrý den, dopadlo to skvěle.
Jinak jak jste psala výše, mě také říkali ať ničím nemažu, ale když se mi udělal strup, jemně jsem jej potirala vazelinou a zbytek otrela do tamponku.
Takže po korekci jsem měla krásné obočí ?
Pokud budete chtít, hodím vám kontakt
Koukám,že jsem o rok jinde :-) a můžu se zeptat jak to dopadlo?
Po vyloupání bude min o 1/3 menší a o půlku světlejší. Myslím,že je na závěry brzy. Mám opačný problém, líbilo se mi čerstvé a teď je úzké a zda se,že pod strupy barva nechytala. Už 11 po PMU a stále strupy drží jen konec upadl i s barvou. Máte něčím? Mě řekla nemazat a mám velké praskliny celkem do hloubky
Máte ho moc krásně kez by mne zůstala nějaká barva po tetování obočí.
Dobry dn mela bych zakem.o odstraneni
Ahoj,
Máš ho krásné ??opravdu velice povedené, také jsem byla zvyklá na užší, ale zvyknes si a opravdu je udělané moc pěkně a navíc Ti velmi sluší ?
Nedávej ho pryč, bude to škoda!
mich6149667
No super, kde jsi byla? Chystám se na to také? Jak dlouho jsi se hojila a kdy byl vidět finální efekt tedy?
To je super, to ráda slyším!
Díky za zprávu, podobné reakce jsou moc důležité právě pro holky, které se teď o proceduře rozhodují... Dej určitě vědět, jestli si to někdy budeš zas dodělávat.. Tohle jsou zkušenosti k nezaplacení :)
Měj se krásně, B.
Dobrý den, moc děkuji za reakci.
Obočí se vykoupalo a vypadá naprosto úžasně, vůbec nikdo nepozná, že je vytetovane. Takže mé počáteční obavy byly zbytečné.
Výsledný efekt by měl být cca 3 roky, ale záleží na mnoha faktorech.
aj mne sa vase nove obocie paci a naozaj este zosvetlie, vysledny efekt bude jemnejsi a skvely.
mich6149667
Ahoj, myslím, že to máš moc pěkné - možná chvilku potrvá, než si zvykneš...ale jinak to vypadá skvěle, i ten přechod u kořene nosu je postupný, takhle na fotce to vypadá upraveně a moc pěkně.
Jak dlouho to vydrží?
Dobrý den,
permanentní makeup můžeme odstranit laserem. V případě zájmu nás kontaktujte.
S pozdravem MUDr. Blanka Vraspírová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.