Dobrý den, jsem právě tři týdny po slimlipo. Odsáto 1,3l tuku. Fyzicky se cítím skvěle, otoky ještě okolo pupíku, masírují, prádlo nosím. S psychikou je to horší, břicho je sice plácaté, ale vypadá velmi nevzhledně. Je to "normální "stav 3 týdny po slimlipo? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mohu se zeptat, jak břicho vypadá nyní? Spravilo se to zvrásnění po delší době? Děkuji za Vaši odpověď..
Pardon, špatně zasláno..
Dobrý den, mohu se zeptat, jak břicho vypadá nyní? Spravilo se to zvrásnění po delší době? Děkuji
Dobrý den. Byla jste tedy na liposukci a abdominoplastice v jednom zákroku...Smim vědět kolik to stálo? Uvažuji o tom také. Děkuji za odpověď. Věrka
Foto před máte?
Hrozně záleží kde jste na zákroku byla. Je potřeba se dívat na recenze a pročítat zkušenosti pacientů. Já jsem si na základě recenzí a doporučení zvolila Arte clinic a za mě tedy velká spokojenost. Hlavně jsem byla překvapená, že mi to pomohlo i s celulitidou, kterou jsem teda měla katastrofální.
Prof. MUDr. Jaroslav Michálek Ph.D.
19. 11. 2016Ve vašem případě by bylo k posouzení potřebné vidět foto před liposukcí. Doporučuji se obrátit na pracoviště, které vám tuto proceduru provedlo a konzultovat tam. Masáže zkušeným pracovníkem mohou situaci zlepšit.
To chce vidět na živo. Noste kompresivní návlek (************) a eventuálně si objektivizujte situaci u jiného atestovaného plastického chirurga. Mějte však trpělivost a situaci hodnoťte tak po třech měsících. stejně by se s tím nyní nemohlo nic dělat. Já korekce řeším tak rok po primárním výkonu.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, děkuji. Masíruji, tak zkusím ještě valečkováni. Spis mě zarážejí, ty jakoby velké vrásky které se na břiše tvoří. Děkuji.
MUDr. Jaroslava Kačírková
· 18. 11. 2016
Dobrý den, ještě přetrvává otok, ale je vidět určitá nesouměrnost, která by mohla přetrvávat.
Zkuste masírovat a válečkovat.
MUDr.J.Kačírková Medilip, Černošice
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.