Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Široké lýtka a nohy - pomůže liposukce?

Anonymní
Ostravackaaa
Praha · Vytvořeno: 18. 11. 2019 · Poslední odpověď 30. 1. 2022

Dobrý večer mám za sebou rok s kterým odešlo mých 12 kg. i když bych měla být částečně spokojená moje nejvíce problémová partie jsou moje nohy které nesnesu. Mám takový komplex že bych nejraději nevylezla z domu. Největší problém jsou asi hrozně široké lýtka Za to se stydím nejvíce. Mám naprosto jasný dotaz jak na stehna tak na lýtka.jaká by byla reálná cena tyhle nohy dát do pořádku? Jaký je nejefektivnější a zároveň nejlevnější zákrok???? Je jich tolik že jsem z toho mimo.Jsem sice pracující ale jsem matka samoživitelka takže bych také ocenila možnost splátek a pouze Ostrava.

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    ProduceFruit
    30. 1. 2022

    Máte krásný vytahaný lýtko. Na vašem místě bych se jich nedotkla. A tam je váš případ

  • CAN CLINIC

    · 15. 6. 2021
    Nejlepší komentář

    Vážená slečno, obecně liposukcí snižujeme výšku vrstvy podkožního tuku /jakékoli oblasti/ asi o 50%. Ve Vašem případě je otázka, zda by liposukce splnila Vaše očekávání, s přihlédnutím, že se zmiňujete i o otoku /ten by se zákrokem mohl teoreticky i zhoršit/.
    Máte-li reálný zájem o vyšetření, objednejte se, prosím, k nezávazné konzultaci na CAN Clinic
    S pozdravem, prim. MUDr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

  • Anonymní
    Ostravackaaa
    15. 3. 2020

    Dobrý den nenašla bohužel bylo mi řečeno že liposukce by nepomohla

  • Anonymní
    intuicia
    Doporučený člen
    14. 3. 2020

    myslim, ze mate nohy, ake ma vacsina zien, teda vase nohy vobec nie su hrozne. mozno pre vas lepsi pocit by vam pomohla liposukcia vnutornych a vonkajsich stehien, ale lytkami sa vobec netrapte, zacnite sa mat rada taka, aka ste.

  • Anonymní
    Kaccy
    13. 3. 2020

    Dobrý den,
    Sehnala jste nekoho na lipo lytek? Tez shanim nekoho a nejak se nemohu dopatrat .. mam kontakt na jednu pani doktorku popripade.

    Hemerkova

  • MUDr. David Tomášek

    · 8. 12. 2019

    I já mám jasné doporučení. Noste dlouhodobě, tak rok, kompresivní elastické punčocháče. Zvykněte si i na III. kompresní skupinu. Pak přijďte a zkusíme se na to podívat. Někdy nejde jen o tuk, ale také otok. Ta stehna nejsou tak hrozná a liposukci nelze stejně provést cirkulárně. Tento postup doporučoval i zakladatel jehličkové liposukce prof. university v Římě Dr. Marco Gasparotti
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama