Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Hrbolky na břiše po liposukci

Anonymní
Nightwish
· Vytvořeno: 20. 6. 2009 · Poslední odpověď 15. 1. 2010

Jsem 7mesicu po lipo bricha,boku,stehen a kolen.Na brise mam ale viditelne hrbolky,ktere jsou viditelne a na pohmat velmi tvrde.Bylo mi receno,ze to jsou vnitrni jizvy,kterych me nikdo nezbavi. Mam naplanovanou reoperaci,ta vsak nebude zdarma.Co se stane,pokud chirurg provede zakrok take v te inkriminovane oblasti,kde jsou jizvy? Bylo mi udajne odsato cca 3 litry tuku,mam plno malych viditelnych jizev,asi 16. Rekonvalescence byla velmi dlouha a bolestiva.Kompres jsem nosila poctive-radeji dele,asi 4 mesice!!! Vysledek je minimalni,obleceni je mi stejne velke jako driv.Vaha stejna (cca 72kg / 179cm).Muj operater mi rekl,ze tomu tez nerozumi,ze jsem asi hodne jedla/jim,coz si ale nemyslim,stravuji se porad stejne. Nerozumim,kde nastala chyba??? Setkal se nekdo s takovym pripadem??? A jeste dodam,ze me foto pred ani nemaji v evidenci.Ja mam sice svoje,vlastni,ale prijde mi divne,ze tak znama a velka klinika "nemuze najit"me foto a ani presny popis operace a mnozstvi odsateho tuku.

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    eiffelka
    15. 1. 2010

    Nightwish, můžete mi, prosím, napsat na které klinice jsi byla? Rovněž plánuji liposukci, proto bych ráda věděla, čemu se vyhnout. Mnohokrát děkuji.

    Jak to vypadá s Vašim zákrokem?

  • Anonymní
    ludi
    26. 6. 2009

    ludmilanevim@seznam.cz

  • MEDICOM Clinic

    · 26. 6. 2009

    Vážená slečno,
    všude, kde chirurg intervenuje /ve Vašem případě odsává tukovou tkáň/, v pooperačním období vzniká jizevnaté vazivo, to je normální věc. Vaše potíže jsou však přeci jen poněkud neobvyklé. Tohle opravdu nelze posuzovat jen pouze podle několika vět na internetu. Samozřejmě, že pracoviště, které operaci provedlo zodpovídá za výsledek operace a mělo by udělat maximum pro to, aby alespoň po druhém operaci bylo vše vpořádku. I když si myslím, že i po dalším zákroky asi nějaké problémy přetrvají. Pokud Vaše potíže opravdu přímo souvisejí s původním zákrokem, cena další operace by tomu měla opdpovídat - dle mého názoru byste měla hradit pouze náklady na léčbu, operace by neměla být předmětem tvorby zisku. Ještě jedna poznámka - výsledek liposukce nehodnotíme úbytkem váhy nebo zmenšením obvodu oblasti ale právě srovním fotografií - při tom srovnání musí být patrné jasné zlepšení tvaru oblasti a je jedno, o kolik cm nebo kg je místo redukováno.
    Srdečně Vás zdravím,
    prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

  • Anonymní
    Nightwish
    22. 6. 2009

    Pani doktorko Kacirkova,dekuji za odpoved - zaslu Vam sve foto a odpoved emailem.
    Ludi: icq nemam,posli email pokud chces. Zajima me,na jake klinice jsi byla..?

  • MUDr. Jaroslava Kačírková

    MUDr. Jaroslava Kačírková

    · 22. 6. 2009
    Nejlepší komentář

    Dobrý den,věnuji se pouze tumescentní liposukci již 6tým rokem.Nikdy jsem se nesetkala s podobným průběhem.
    odsátí 3 litrů tuku musí být viditelné.Termín "vnitřní jizvy" nepoužívaný a i kdyby byl použit na období vazivové přestavby v tukové tkáni tak je přechodný a nikoli trvalý.
    Počet jizev,hrůza!!!Doba nošení kompresu opět hrůza!!
    Reoperace-z jakého důvodu???Vždy je zdarma.
    Chybějící fotodokumentace ,to je neseriozní.
    Ráda bych Vám jakkoli pomohla ale obávám se ,že pracoviště,které jste zvolila patří k těm méně seriosním.
    Pokud budete chtít jakoukoli radu napište mi na *****************
    Zdravím MUDr.J.Kačírková

  • Anonymní
    ludi
    21. 6. 2009

    jsem jeden a půl měsíce po lico boků, břicha a stehen, rozdíl vidím jen na bokách a jinak nic. odsáli mi 5,5 litrů tuku a fotky jsem nedostala do ted. dietu držím a kalhoty v pase lepší a přes stehna horší než dřív. je sice pravda, ze mám ještě čekat, ale nijak tomu už moc nevěřím. byla jsem na tom s kamarátkou a má stejný problém. pokud máš icq, můžem pokecat víc

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama