Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Body sculpt nebo liposukce pozadí

Anonymní
MariannaRohart
Hostivice · Vytvořeno: 7. 7. 2022 · Poslední odpověď 11. 1. 2024

Dobry den, je mi 42 let, po dvou detech. Cely zivot si sebou nosim ruksak v podobe zadku. Po detech se mi jeste vic rozsirila panev a zadek zacal padat. Rada bych znovu nasla uzky pas. O to ze je zadek velky, ani nejde. Na to jsem si zvykla. Bohuzel je ale skaredy. Je mozne udelat celkovy bodysculpting tela? Odsat vnejsi/vnitrni stehna? Madla lasky a spodni cast zad a trebas ten tuk premistit tak aby byl vizualne zadek hezky a ja mela hezkou siluetu? Je mozne zbavit se celulitidy? Podotykam, ze jsem cely zivot sportovala a ani dietami/sportem se zadku nemohu zbavit.

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    VerkaM
    11. 1. 2024

    zdravím, byla jsem u dr Justana v Brně na celkoví liposukci. Boky, břicho a stehna. I když jsem vždycky dobře jedla a nemám ani sedavé zaměstnání, naopak v práci mám dost pohybu a řekla bych že je i fyzicky náročná, tak ne a ne se těchto partii zbavit. S lipo jsem velmi spokojená stejně jako s panem doktorem. :) Všechno dopadlo na jedničku.

  • Anonymní
    Bertikber
    29. 5. 2023
    Nejlepší komentář

    Taky od puberty řeším stehna a zadek, ať cvičím jakkoliv nebo jím cokoliv stejně se toho nedokážu zbavit, proto taky uvažuju nad liposukcí a budu ráda za vaše zkušenosti, moc díky.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama