Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Podkožní akné, 28 let

Anonymní
Terizek296
Olomouc · Vytvořeno: 8. 2. 2018 · Poslední odpověď 1. 1. 2022

Dobrý den, Chtěla bych požádat o radu. S akné trpím už od svých 12 let, dnes mi bude 28, a stále bojuji proti němu všemožnymi prostředky. Paní kožní lékařka mi nedokáže říci co mam dělat, proto hledám pomoc jinde. Poměrně zdrave se stravuji, pijí hodně vody, střídám doplňky stravy na pročištění, na kvalitu pleti (chlorella, cistici caje, panthenol...), od 15 let antikonpce, používám dermokosmetiku. Pleť se poměrně spravila ale velmi často se potykam s podkoznimi bolaky, ktere se objevi, nejdou ani ven ani dovnitř, boli, a i po několika tydnech zustavaji nemenne a nezmizi z pleti. Casto se stava ze nez zmizi, udela se mi na pleti dalsich 5 takovych. Delaji se jen na bradě. Nevim jak proto dal postupovat , nevim co na nej pri vyskytu natřít, nic nefunguje. Bolaky pretrvavaji i 6 týdnů. Horší je ještě, ze mi pri techto bolacich vznikají nevzhledne jizvy. Prosim o pomoc, jak ošetřit, co dělat když se znovu objeví, čím odstranit. Ps: druhá fotka je akne vyfocene na natazene kuzi, natazene zevnitř jazykem

Moc děkuji za Vas cas a odpověď.

9 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Akinomka
    1. 1. 2022

    Holky, když jste zmínili tuto kliniku. Koukala jsem se na jejich procedury a líbí se mi tohle omlazení pleti https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/. Máte s ním zkušenost?

  • Anonymní
    Liliannka
    29. 11. 2021

    Já na to ošetření akné určitě doporučuju zajít do aetherclinic. Tam jsou profíci. Sama i moje mamka s nimi máme jen tu nejlepší zkušenost :)

  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    18. 10. 2021

    Dobrý den Terko,
    už je to nějaký čas co jste psala. Podařilo se Vám se akné zbavit?
    Budu se těšit na odpověď.
    M.

  • Anonymní
    Amanda518686
    4. 10. 2021

    Ahoj, nebyla jsi na odborném ošetření? Já chodím na https://www.estheticon.cz/chirurgove/aether-institute-prague Zkus tam zavolat, myslím, že by ti poradili a objednali na konzultaci.

  • Anonymní
    Terizek296
    31. 3. 2018
    Nejlepší komentář

    Současný stav

  • MUDr. Táňa Andreasová

    MUDr. Táňa Andreasová

    28. 2. 2018

    Dobrý den, já nejsem dermatolog, ale jestliže vám vaše dermatoložka nedokáže poradit, zkusila bych ještě jiného kožního lékaře (second opinion). Jinak se zdá, že vše děláte správně. Ale nezdá se mi, že jde o typické akné..
    S pozdravem

  • Anonymní
    medi6156252
    13. 2. 2018

    Dobrý den, zavolejte mi prosím a něco vymyslíme. VR

  • Anonymní
    Terizek296
    8. 2. 2018

    Dobrý den, děkuji za reakci.
    Dívala jsem se na Vámi doporučený přístroj, na ********* byl nabizen za necelych 19.tisic.
    Bohužel je to pro me finančně nedostupná varianta, a to i vzhledem k tomu, ze nemam jistotu, ze mi lampa s mym problémem pomůže.

  • Anonymní
    medi6156252
    8. 2. 2018

    Dobrý den,
    Vám by mohla naše Biolampa Solaris pomoci. Proud světla lokálně zasáhne poškozené místo a až do hloubky 4cm v měkké tkáni startuje vznik bílých krvinek. Ten se lokálně mnohonásobně zvýší a aktivně působí na problém "zevnitř", přímo v podloží ranky, boláku. Tím i aktivně působí proti vzniku nevzhledných jizev. Podívejte se prosím na náš profil a tam uvidíte jasný příklad.
    Lampa je běžně k dostání na ******** viz odkaz na našem profilu. Případně mne kontaktujte na č. ********* pro více informací. Sám jsem aktivním uživatelem Solaris.
    S přáním pěkného dne
    Vilém Roubíček

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.