Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Laserové odstranění rozšířených žilek v obličeji - puchýřky

Anonymní
summer
Brno · Vytvořeno: 20. 1. 2021 · Poslední odpověď 13. 2. 2022

Včera 19.ledna 2021 večer jsem byla na laserovém odstranění červených žilek v obličeji, večer po zákroku se mi začaly tvořit puchýřky a dnes mám puchýře viz foto. Na takovém ošetření jsem byla již potřetí chodím jednou asi za 5 let. Nikdy jsem puchýře ani puchýřky neměla. Paní doktorka včera použila 80 pulsů ! to mi přijde opravdu hodně, taky jsem celkem trpěla. Stálo mně to 5000,- s tím že jsem dostala velkou slevu. Na stránkách je uvedeno cena pulsu 300,- Kč nebo obličej 1950,- nevím podle čeho cenu počítali. Obvykle se s cenou vejdu do 2500,- a určitě jsem měla stejně žilek jako obvkle. Nevím kolik pulsů jsem v předchozích zákrocích měla ale odhadem max. do 20. Každopádně takto ven nemohu ani s rouškou to bych si puchýře nejspíš sedřela, naštěstí nemusím do práce kde jsem celý den taky v roušce. Budu doufat že puchýřky do týdne odejdou bez následků :( Tento zákrok doporučuji ovšem nejspíš na jiné klinice.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    HillShotFruit
    13. 2. 2022

    A jakou kosmetiku používáte během léčby?

  • Anonymní
    summer
    4. 2. 2021

    Ahoj Martinaa69,
    děkuji za reakci :) dnes je to 17 den po zákroku, puchýřky nebo spíš puchýře jsou už pryč, po nich zbyly jizvičky a ty jsou naštěstí z 90% taky zhojené, ještě zbyl větší stroupek u nosu tam to bylo zasaženo hodně.
    Jinak bohužel stále mám v místech zákroku červená místa a to rozhodně o dost větší a výraznější než byly původně rozšířené žilky s kterými jsme tam šla.
    Každým dnem je stav pokožky lepší, ale je mi jasné že zákrok byl nepřiměřený. Na kontrolu se chystám brzy. Přikládám foto s puchýřky to je druhý den po zákroku a ta druhá 16 den. Na fotkách to vypadá lépe naž ve skutečnosti :)

  • Anonymní
    Martinaa6
    Doporučený člen
    28. 1. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahoj Summer, já osobně bych se obrátil a to hned na kliniku kde byl zákrok podstoupen a ptal se nejprve tam. Po 8 dnech, jak to vypadá?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama