Dobry den, dne 30.9. jsem podstoupila fotodepilaci IPL - cele nohy, podpazi, bricho, intimni partie. Ted jsem zjistila, ze jsem tehotna. Na zaklade posledni menstruace, jsem mela byt v te dobe v 1 nebo 2 tydnu tehotenstvi Jake ohrozeni memu plodu hrozi. Cetla jsem si vase reakce na fotodepilaci v tehotenstvi, ale v mem pripade slo o dost velkou plochu tela, navic bricho a intimni partie. Dekuji za Vase odpovedi.
Keteli - chtěla jsem moc poblahopřát k narození chlapečka. To je moc dobrá zpráva :-)
Tak ja jenom dodavam, ze na moje miminko IPL take nemelo zadny vliv. Pred 11 dny se nam narodil zdravy chlapecek.
Děkuji Kakaaatko, nejdříve gratuluji k druhému těhotenství :-) Onen biostm.laser na bázi červeného paprsku jde do hloubky cca 1,5-2cm. Neměl by se tedy dostat k plodu. Ts. i IPL. Obé se zakazují, ikdyž jak se dočítám, spíše z preventivních důvodů, nikdy se ještě neprokázal špatný vliv na plod.. Přesto jsem nervozni, raději bych si toto ve 34letech s 1.dítetem ušetřila. Ale stalo se. Kosmetička řekla, že bios.laser v těh. nevadí., takže jsem ji mezitím párkrát navštívila,než jsem se o těh.dozvěděla. Doktoři ale toto neradi vidí.
Věřím, že pokud výrobce uvádí do 2cm, hlouběji ne, není se snad čeho bát. Ale ty nervy jsou hrozné, snad bude vše ok
Nevím, nejsem odborník, ale na malého to nemělo myslím žádný vliv ani se v počátku těhotenství neobjevily žádné komlikace. Také jsem z toho byla dost vystresovaná, ale to bylo celé těhotenství :) Druhé prožívám už mnohem klidněji a spoustu věcí neřeším nebo nemám čas, určitě to dobře dopadne.
Dobrý den,
také jsem se dostala do situace, kdy jsem si 3x po 8 minutách nechala odstranovat jizvičku na podbřišku bistimulačním laserem. Prý jdou do hloubky 1,5cm. Nevím ale, jak silná vrstva tuku je na podbrišku . Zjistila jsem první těhotenství (je mi 34 let). Téměř jsem se z toho složila. Jaké hrozí z biosmulačního laseru riziko? Je to podobný princip jako IPL laser? Děkuji za názory.
Dobrý den,podstoupila sem epilaci AFT technologií,jednalo se o oblast bikin a ted sem zjistila,že jsem těhotná. Možná se jednalo i o dvě epilace v období těhotenství, co mám dělat? Strašně si to vyčítám. Děkuji za odpověd.
Můžete být absolutně v klidu, narodil se zdravý kluk jako buk :) Dobře prospívá, nemáme žádné problémy.
Dobry den, moc rada bych se Vas zeptala, jestli to ipl opravdu nemelo zadny vliv na Vase tehotenstvi. Jsem totiz v absolutne stejne situaci - ipl vsech partii ve ctvrtek a nyni v sobotu pozitivni tehotensky test. Moc si ted to ipl vycitam...
MYCLINIC prague
· 14. 10. 2009
Dobrý den,
energie vycházející z přístroje IPL se v tkáních mění v teplo a nezasahuje hlubší podkoží, toto ošetření by mělo být bezpečné a neohrozit vaše těhotenství. Obecně se ale tyto procedury v těhotenství nedoporučují z důvodu nedostatku poznatků, kdy v tomto stavu nelze provádět žádné výzkumy.
S pozdravem a přáním hezkého dne MYCLINIC prague, T ****************
Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha
· 14. 10. 2009
myslime si ze Vas s dobrym svedomim muzeme totalne uklidnit
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.