Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

IPL v těhotenství

Anonymní
Kakaaatka
Brno · Vytvořeno: 14. 10. 2009 · Poslední odpověď 22. 12. 2011

Dobry den, dne 30.9. jsem podstoupila fotodepilaci IPL - cele nohy, podpazi, bricho, intimni partie. Ted jsem zjistila, ze jsem tehotna. Na zaklade posledni menstruace, jsem mela byt v te dobe v 1 nebo 2 tydnu tehotenstvi Jake ohrozeni memu plodu hrozi. Cetla jsem si vase reakce na fotodepilaci v tehotenstvi, ale v mem pripade slo o dost velkou plochu tela, navic bricho a intimni partie. Dekuji za Vase odpovedi.

10 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Iva83056
    22. 12. 2011

    Keteli - chtěla jsem moc poblahopřát k narození chlapečka. To je moc dobrá zpráva :-)

  • Anonymní
    Keteli
    19. 12. 2011

    Tak ja jenom dodavam, ze na moje miminko IPL take nemelo zadny vliv. Pred 11 dny se nam narodil zdravy chlapecek.

  • Anonymní
    Iva83056
    19. 12. 2011

    Děkuji Kakaaatko, nejdříve gratuluji k druhému těhotenství :-) Onen biostm.laser na bázi červeného paprsku jde do hloubky cca 1,5-2cm. Neměl by se tedy dostat k plodu. Ts. i IPL. Obé se zakazují, ikdyž jak se dočítám, spíše z preventivních důvodů, nikdy se ještě neprokázal špatný vliv na plod.. Přesto jsem nervozni, raději bych si toto ve 34letech s 1.dítetem ušetřila. Ale stalo se. Kosmetička řekla, že bios.laser v těh. nevadí., takže jsem ji mezitím párkrát navštívila,než jsem se o těh.dozvěděla. Doktoři ale toto neradi vidí.
    Věřím, že pokud výrobce uvádí do 2cm, hlouběji ne, není se snad čeho bát. Ale ty nervy jsou hrozné, snad bude vše ok

  • Anonymní
    Kakaaatka
    17. 12. 2011

    Nevím, nejsem odborník, ale na malého to nemělo myslím žádný vliv ani se v počátku těhotenství neobjevily žádné komlikace. Také jsem z toho byla dost vystresovaná, ale to bylo celé těhotenství :) Druhé prožívám už mnohem klidněji a spoustu věcí neřeším nebo nemám čas, určitě to dobře dopadne.

  • Anonymní
    Iva83056
    17. 12. 2011

    Dobrý den,
    také jsem se dostala do situace, kdy jsem si 3x po 8 minutách nechala odstranovat jizvičku na podbřišku bistimulačním laserem. Prý jdou do hloubky 1,5cm. Nevím ale, jak silná vrstva tuku je na podbrišku . Zjistila jsem první těhotenství (je mi 34 let). Téměř jsem se z toho složila. Jaké hrozí z biosmulačního laseru riziko? Je to podobný princip jako IPL laser? Děkuji za názory.

  • Anonymní
    Kate79343
    5. 10. 2011

    Dobrý den,podstoupila sem epilaci AFT technologií,jednalo se o oblast bikin a ted sem zjistila,že jsem těhotná. Možná se jednalo i o dvě epilace v období těhotenství, co mám dělat? Strašně si to vyčítám. Děkuji za odpověd.

  • Anonymní
    Kakaaatka
    27. 3. 2011

    Můžete být absolutně v klidu, narodil se zdravý kluk jako buk :) Dobře prospívá, nemáme žádné problémy.

  • Anonymní
    Keteli
    26. 3. 2011
    Nejlepší komentář

    Dobry den, moc rada bych se Vas zeptala, jestli to ipl opravdu nemelo zadny vliv na Vase tehotenstvi. Jsem totiz v absolutne stejne situaci - ipl vsech partii ve ctvrtek a nyni v sobotu pozitivni tehotensky test. Moc si ted to ipl vycitam...

  • MYCLINIC prague

    MYCLINIC prague

    · 14. 10. 2009

    Dobrý den,

    energie vycházející z přístroje IPL se v tkáních mění v teplo a nezasahuje hlubší podkoží, toto ošetření by mělo být bezpečné a neohrozit vaše těhotenství. Obecně se ale tyto procedury v těhotenství nedoporučují z důvodu nedostatku poznatků, kdy v tomto stavu nelze provádět žádné výzkumy.

    S pozdravem a přáním hezkého dne MYCLINIC prague, T ****************

  • Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    · 14. 10. 2009

    myslime si ze Vas s dobrym svedomim muzeme totalne uklidnit

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama