Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Negativní zkušenost se Smoothbeam

Anonymní
bibina
· Vytvořeno: 10. 10. 2008 · Poslední odpověď 12. 5. 2009

Na laseru smoothbeam jsem byla jednou na klinice v Praze.Vůbec mi nepomohl,spíš mé pleti velmi uškodil,proto jsem již nešla na další kůry.Druhý den po ošetření byla moje pleť zarudlá,po pár dnech se udělaly strupy a to hlavně na tvářích,kde jsem zrovna žádné akné neměla.Ačkoliv jsem to absolvovala na podzim a okamžitě používala krém s faktorem 100,po odloučení strupů mi na obličeji zůstaly dlouhé hnědé skvrny.Byli vidět i pod make-upem,takže se mě lidi v okolí ptali,jestli jsem usnula na ustředním topení.Uklidňovala jsem se,že určitě časem zmizí.Opak byl pravdou.Po půl roce jsem se odvážila jít se svým problémem na výše zmíněnou kliniku.Tam mi bylo řečeno,že pravděpodobně moje pleť dostala o trochu víc,než snesla.Nabídli mi kůru chemického peelingu,ovšem bez jakéhokoliv nároku na slevu.Když jsem zjistila,že jinde tuto proceduru dělají levnější přibližně o 200Kč za jedno ošetření,přešla mě chuť jakkoliv zde s léčbou pokračovat.Takže celkový souhrn:Laser 3000Kč(možná o nějakou stovku víc,nevím přesně),balzám Emla 400Kč,přípravný krém na chem.peeling Neostrata-kolem 700Kč,opalovací krém kolem 600Kč a akné beze změny,zato velice výrazné pigmentové skvrny,jež vymizely po 2 letech.M8te někdo podobné zkušenosti se smoothbeam? Ps:na tomto pracovišti jsem si také chtěla nechat odstranit tetování.Mluvila jsem se sestru,zda-li odstraní i barevné-červené.Řekla,že dělají jakékoliv.Po té,co jsem dorazila na objednanou konzultaci,jež trvala max.tři minuty a kde mi paní doktorka řekla pouze:to neumíme odstanit, jsem vyplázla pár stovek a šla domů...

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    bibina
    12. 5. 2009
    Nejlepší komentář

    Byla jsem v Praze, v Londýnské ulici.Po letech zmizely i skvrny po zákroku. Akné se nezlepšilo, ale na další zákrok z pochopitelných důvodů nepůjdu.

  • Anonymní
    Petra5357
    21. 3. 2009

    Ahoj, a kde si s tím byla, jestli se můžu zeptat?? Já jsem ted po druhém zákroku a plet se mi zlepšila, akné se mi skoro nedělá a jizvy se mi taky malinko zredukovaly a do týdne to mám i s loupáním zahojené.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.