Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zkušenosti s kryolipolýzou

Anonymní
pralinka
Brno · Vytvořeno: 28. 6. 2011 · Poslední odpověď 19. 5. 2021

dobry den,chtela jsem se zeptat zda jste nekdo byl na kryolipolysa a zda efekt je opravdu takovy jaky pisou.dekuji

56 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Harry66419
    19. 5. 2021
    Nejlepší komentář

    slamenka: S liposukcí nemám zkušenosti, tak se nepouštím do soudů. Lze očekávat, že když se fyzicky odsaje tuk, tak tam prostě nebude. Otázkou je, jak to bolí, jak to deformuje postavu a jak je to trvalé, ale to se lze asi dočíst na jiném fóru nebo si prostě zagooglovat.

  • Anonymní
    Hubert
    19. 5. 2021

    Vyhozené peníze

  • Anonymní
    slamenka
    31. 3. 2021

    Takže myslíš, že je lepší klasická liposukce Harry66419? Já jsem si říkala že by ten cooltech nemusel být špatný ale chápu že jak je to neinvazivní tak je to asi méně účinné

  • Anonymní
    Harry66419
    10. 2. 2021

    "Certifikovaný" Cooltech; Asklepion; břicho; muž; po půl roce nulový efekt, přestože v létě výrazná fyzická námaha na horách a zvýšený pitný režim dle doporučení. Nevadí mi ani tak ty vyhozené peníze, jako že to nefunguje.

  • Anonymní

    wild6148000

    14. 7. 2020

    Gin, máte nějaké konrkétní dotazy ke kryolipolýze? Nějaké informace také naleznete zde:
    https://www.estheticon.cz/video/kryolipolyza
    https://www.estheticon.cz/clanky/kryolipolyza

    Neváhejte mi napsat..

  • Anonymní
    Gin
    9. 7. 2020

    Cože? Otázka je z roku 2011. Uf.
    Tak teď je rok 2020 a nikdo nic neví o kryolyze. Jen doktoři, kteří říkají. Přijďte funguje to za obě stehna na vnitřní straně celkem 30 000 kč. ?

  • Anonymní
    alicekotounova931238
    7. 7. 2020

    Dobrý den, jde o libovolné dvě partie?

  • Anonymní
    kuba927785
    26. 6. 2020

    Není to tak horké, přijde mi, že je to spíš tak jakože na dotvarování, jak už jsem psal tady někomu do reakce :) tj. čekal bych od toho tak max 1cm, rozhodně ne 10 :D

  • Anonymní
    kuba927785
    26. 6. 2020

    Z me osobni zkusenosti mi prijde, ze je to spise na dotvarovani, rozhodne mi to ten "spicek" nejak zasadne nezredukovalo, ale "vypadal" asi trosku lepe, ale bavime se treba tak o 0.5cm-1cm (subjektivne, jak uz sem psal, realne mereni moc nema smysl hned po zakroku). Ale ja mam sportovni zaklad postavy, dokazu si predstavit, ze to mozna funguje lepe na vetsi mnozstvi tuku? Ale tezko rict. Jako pit musite, jinat vam to zatrtka lymfaticky system, coz nechcete, kdo vam nerekne, ze byste meli vice pit NENI profesional :) na tom totiz VSECHNY "bezbolestne lipolyzy" stoji - znici/ponici se bunka, ktera je nasledne odpravena lymfatickym systemem (mízou - je to podobný systém co máme v těle zároveň s cévním systémem, to tak pro ostatní :) )

  • Anonymní
    kuba927785
    26. 6. 2020

    Ubytek NENI meritelny okamzite, to je blbina - okamzite zmerite fyzickou zmenu v dany moment ALE ROZHODNE NE UBYTEK TUKU ! :) Z principu mrtve bunky totiz musi odplout lymfatickym systemem a to neni zadna hasickska pumpa :) Je tedy potreba vice pit a zmerit cca po tydnu :)

  • Anonymní
    kuba927785
    26. 6. 2020

    Jo je, ja jsem to mel taky, i kdyz spise cervene, protoze mam sralizovst v poradku, koukam, ze uz to je nejaky rok - ale pro ostatni - bezne zarudliny/modraky mi po kazdem vysetreni do par dnu zmizeli, jako rozhodne to neni zcela bezbolestne nebo ze by to bylo vecer pryc, to ne, ale cca myslim, ze to tydne se to pomalu odbolelo a zahojilo :)

  • Anonymní
    piska917363
    2. 6. 2020

    Dobrý den, byla jsem před měsícem na Can Clinic a výsledky jsem začala vidět mírné po 2 týdnech. Pak jsem měla pocit, že nic, ale včera jsem se přeměřovala a mám 2 cm dole přes stehna. Koupila jsem si tam i nějaké tablety, které podporují metabolismus. Jsem objednaná na další aplikaci ještě na vnější stehna, takže už se těším na super nohy na léto :-D

  • Anonymní
    Andrea87360
    13. 12. 2012


    Milé dámy, špatné zkušenosti máte úplně zbytečně, a hlavně kvůli kryu..
    cestovat do Prahy.
    Již 1,5 roku provozujeme kryolipolyzu v Třebíči - Fit Medika.
    Žádné komplikace jsme nikdy neměli a navíc nabízíme lipolaser a
    ultrazvuk. Všechny principy jsou účinné a bezbolestné. Jezdit do
    Prahy je bolestivější finančně i pocitově. Vše je na Vysočině .

  • Anonymní
    marikow
    13. 12. 2012

    S velice barvite popsanym nazorem miony na kryolipolyzu jsem se setkala ve vice diskuzich a musim rict,ze pani ma budto velmi bujnou fantazii nebo byla na zakroku nekde v masokombinate! Je to proste prehanka a zbytecne odrazuje holky,ktere se rozhoduji zda ano nebo ne! Ja vrele doporucuji! Neshodite na vaze, ale vyformujete si postavu. Mam za sebou bricho, stehna a hyzde a jsem nadsena! Mam roztrousenou sklerozu a spatne chodim takze nejaky sport moc neprichazi v uvahu a chtela jsem se zbavit spicku na problemovych partiich. To se mi povedlo prave s kryolipolyzou. Vynalozenych penez nelituji,stalo to za to!

  • Anonymní
    Celia174155
    16. 11. 2012

    Cauky, kamaradka byla na Zeltiqu nekde na Senovaznem namesti, stalo to urcite o trochu vic nez dva tisice, ale moc si to chvalila. Uz o tom taky zacinam uvazovat :D..

  • Anonymní
    dadulka173767
    14. 11. 2012

    ahoj,
    co jsem cetla, zalezi, jestli je pristroj certifikovany nebo ne. od toho se taky odviji cena. pokud to stoji kolem dvou tisic, tak to patrně podvod bude. taky se o tp zajimam. Zatim jsem nejlepsi hodnoceni celta o pristroji Zeltiq coolsculpting, nevite o tom nekdo neco?

  • Anonymní
    Sara103858
    6. 10. 2012

    Mám stejnou zkušenost se salonem Black sun v Praze na Vinohradech.Objednala mě paní s cizím přízvukem, jela jsem tam dvě hodiny, nikdo se nedostavil, ani nebral telefon, takže bych Vás chtěla varovat, ať nedopadnete stejně jako já.

  • Anonymní
    Lendysek
    14. 8. 2012

    Ahoj, no já už to mám taky za sebou. Upozorňuju, že nejsem ani reklama, ani antireklama. Neměla jsem teda žádný omrzliny, ani popáleniny. U mě proběhlo vše v pořádku, ALE… Nejsem žádný tlusťoch (165 cm/62 kg), jen prostě špíčky na břiše. Byla jsem už 3×, pokaždé jinde a ani jednou to nezabralo. Koupené jsem to měla přes slevy na voucher. Byla jsem na nasávací kryolipolýze, i na ty destičkový. Je to od ledna a ani milimetr. Dokonce u mě to snad působí přesně naopak :-( podle mě totální podvod. A když jsem psala recenze na tom portálu, kde jsem to koupila, tak můj příspěvek vždycky smazali. A to jsem psala slušně, ještě jsem se ptala, v čem může být chyba. takže nikdo nevěřte, jsou to vyhozený peníze. Jsem zdravotník, myslela jsem si logicky, že by to fakt mohlo působit… prdlajs :-( Mrzí mě to, těšila jsem se, že budu mít placatější bříško, ale bohužel. Já fakt nedoporučuju! :-(

  • Anonymní
    Harry66419
    11. 7. 2012

    Jev, jehož proměnou je lidský faktor (osobnost klienta:-D), fakt není fyzikální. Pokud máš odkaz na klinické studie sledující vliv mrazu na tukové tkáně, tak sem s nimi. Ale chápu, co tím chceš říci, že je řada faktorů, které výsledek ovlivňují. Bohužel mě to přijde spíš jen jako snaha vydělat na lidech, kteří uvěří. Jak jinak vysvětlit, že se nedávají na tyto procedury žádné záruky? Nedávno jsem viděl "termokryolipolýzu", v kombinaci s teplem, wtf, tak bourá tuk chlad nebo teplo?! A na závěr - ano, zkusil jsem, výsledek je 0.

  • Anonymní
    Andrea87360
    11. 7. 2012


    Ahoj, Harry,
    kryolipolyza není podvod, ale fyzikální jev,
    do vzorečku k výpočtu účinnosti musíš dosadit veličiny plocha , objem ,
    čas , teplota , vodivost a toto vše ještě umocnit tzv. lidským faktorem
    a ještě dvojím - personálem a osobností klienta.
    Na samolepce ,kterou je označen přístroj , nezáleží vůbec.
    Musíš zkrátka zkusit....

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama