Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Otok po operaci hallux valgus

Anonymní
pavluse282034
Praha · Vytvořeno: 29. 2. 2016 · Poslední odpověď 21. 10. 2019

Dobrý den,měla bych k Vám prosbu zda by jste mě poradili co bych měla dělat při otoku dolní pravé končetiny.Podstoupila jsem operaci již po třetí,kde mě operovali Halux.Poprvé se to nepovedlo,tak jsem to podstoupila po druhé a ty mě tam dali šrouby,ale ty po šesti letech dělaly problémy,tak po třetí mě šrouby vyndali a u palce mě dali umělý kloub a podřízli mě prsty od druhého až k čtvrtému prstu.Nyní nesmím na to stoupnout,jenom po patě,ale mám to tak oteklé na dva křížky a tu nohu mám červeno modrou.Prosila bych Vás o radu co si mám na to dávat.Po operaci jsem už tři týdny.Poraďte mě někdo.Děkuji

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Babetka753205
    21. 10. 2019

    A kdo Vás operoval?

  • Anonymní
    kena244292
    1. 3. 2016
    Nejlepší komentář

    Dobrý den a zdravím všechny pisatelky s problémem VBOČENÝCH PALCŮ a vše okolo toho. Jsem také po opecaci - pravá noha 1,5 roku,levá noha rok. Šroubečky drží a problémy nemám. Po každé operaci jsem byla 3 měsíce na PN.Až skoro po 2 měsících jsem se dostala bez problému do plných bot,bez bolesti při chůzi.Otok jsem měla veliký a nart až ke kotníkům pěkně "vybarvený".Můj operatér mě ubezpečil,že je ten otok normální. Takže jsem si vše prožívala 2x.Život posledních 15 let před operací a teď po operaci je nesrovnatejný.Klenby mám také propadlé,ale snažím se vždy o dobrou obuv a zatím se to dá. Turistika,běh a dlouhé kilometry opřena chodidly do pedálu kola mi nyní vůbec nevadí a vše si mohu užívat.A co si myslím o ortopedovi,který skoro radí pacientkám,že ON by na takovou operaci nešel. Takový ortoped nikdy tuto operaci nedělal a možná ani u ní nikdy nebyl,třeba je dobrý na vazy :-).Já měla štěstí na dobrého operatéra,kterého jsem si našla díky jeho přehledným a informacemi naplněným webovkám.Soukromé pracoviště i operační sálek Ano,ale hrazeno pojišťovnou a poslední věc:Určitě taková operace nevyřeší vše ale určitě odstraní ty šílené bolesti a dá nám možnost koupit a nosit i ty "normálnější" boty.Vše jen záleží na našich operatérech, jejich zkušenostech a také na nás pacientech,tak abychom poslechly rady a ledovali,mazali a cvičili.Přeji všem pěkné dny.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama