Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Plastika malíčku

Anonymní
kacer6287
Písek · Vytvořeno: 26. 1. 2009 · Poslední odpověď 4. 6. 2012

Dobrý den, syn utrpěl před 4 dny úraz s rozdrcením části předposledního a posledního článku malíčku na ruce. Byla provedena operace s vložením drátu. V současné době je hospitalizován v nemocnici, kde jsou mu nitrožilně podávána antibiotika. Současně se vyčkává, zda se poraněná část prstu uchytí, či ne. Lékaři jsou spíše skeptičtí a přepokládají částečnou amputaci (část středního a poslední díl). Lze provést na zbytku prstu plastiku s vytvořením chybějící části? Děkuji za odpověď.

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    elisa98410
    4. 6. 2012
    Nejlepší komentář

    Dobrý den před par letý v dětství jsem měla uraz prstu a v nemocnici se rozhodli amputovat mu poslední článek prstu na malíčku .Chtěla bych se zeptat jestli by šla udělat plastická operace nebo jestli by se s tím dálo něco dělat.Děkuju

  • Anonymní
    elisa98410
    3. 6. 2012

    Dobry den chtela jsem se zeptat před 15 rokema jsem prisla o cast maličku na ruce nehet castecne roste ale jelikoz mi chybi i kousek kosti neroste rovne. dalo by se s tim neco delat? jako nastavit necim kost nebo udelat neco aby nehet rostl rovne nebo nějaký implantat často nosím gelové nechtý a neni to estetický pekné a děla mi to velké psychické potíže

  • Anonymní
    maa90504
    18. 3. 2012

    pred tyždňom sa my stal uraz,odtrhlo my z prostrednika pravej ruky skoro 8 milimetrov bruška aj s trochou kosti.zašili my to ale vyzera to strašne.Rovno a na konci 4 stehy no proste hrozné.Ešte su tam stehy a možno to bude trochu lepšie ale nemysloim.Chcela by som vedieť či by sa dala urobiť plastika aj nechtove lôžko.A koľko to stoji.Ďakujem za odpoveď.

  • Anonymní

    Anna88541

    25. 2. 2012

    Dobrý deň,
    veľmi pekne Vás prosím o odpoveď pani Doktorka.
    Manžel dnes utrpel úraz - amputácia posledného článku na ukazováku ľavej ruky. Veľmi tým trpím, lebo si myslím, že mu to môže prekážať pri bežnom živote. Prosím Vás, je nejaká možnosť riešenia?
    Ďakujem Vám

  • Anonymní
    kacer6287
    27. 1. 2009

    Vážená paní primářko,
    děkuji za odpověď. Rádi Vás navštívíme, jakmile bude syn propuštěn z nemocnice. Prosím o sdělení v jaké fázi doporučujete konzultaci? Až po úplném zahojení rány nebo ihned po propuštění? Pro úplnou informaci, synovi je 15 roků.
    Děkuji Kamil Červený, Kardašova Řečice

  • Prim. MUDr. Alena Schmoranzová

    · 27. 1. 2009

    Vážená maminko , lékaři musí provést, co je třeba , tedy i ev amputaci prstu, pokud není živý .
    Rekonstrukce jsou samozřejmě v různém rozsahu možné , s tím se seznámíte, až navštívíte plastického chiruga .

    Pokud chcete , můžeme se ve Vysokém nad Jizerou na vašeho syna podívat .

    Se srdečným pozdravem primář MUDr Alena Schmoranzová

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama