dobrý den,jsem 5 týdnů po celkové abdominoplastice a trápí mě stále otok.na levé straně se mi udělala sraženina,něco se odsálo,příští týden jdu na rentgen zda tam ještě něco je,břicho mám tvrdé a nad jizvou po stranách stále dost oteklé,bojím se aby boule kde byla sraženina se úplně narovnala,zatím to nevypadá.doktor říká,že ano.jak dlouho to asi trvá?a další problém mám se samotnou jizvou na levé straně jizvy na jejím konci mě příjde kůže nad jizvou jakoby nařasená,kdyby byla na víc,to se asi nesrovná že?
já jsem byla na Františku.
já jsem 7 týdnů
Já jsem byla taky v praze na Bulovce a kde jsi byla Ty Irena
Tak to je mi líto ,ale budu Ti držet pěsti aby se zadařilo Irena
Já jsem po operaci /3 krát/ už rok,ale já nejsem ta co jí patří ty fotky Irena
a jak dlouho jste po operaci??Já jsem 3 měsíce
ted už to neni tak hrozný.stále je to oteklé.budou to opravovat.Marcela
ted už to nevypadá tak hrozně,ale budou mi to opravovat.u mě je to normální,já mám všechno vždycky složitější než ostatní..byla jsem v Praze,ale na pana doktora je chvála,já jsem z mála která má trochu potíže..ještě je to oteklé.
Tak to vypadá opravdu děsně to jsem tam ještě nedala fotky já musím napsat jméno aby jsme se nějak poznali Irena
Kde Vám to dělali??To vypadá strašně :-(
Dobrý den, myslím, že na rtg vyšetření nebude patrno, zda je přítomen otok či krevní sraženina či případný serom. K tomu slouží jiné vyšetřovací metody. Vstřebání otoku někdy trvá delší dobu,je třeba nosit elastické kompresní prádlo a masírovat. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.