Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Kdy břicho po operaci splaskne?

Anonymní
jankas1
Ostrava · Vytvořeno: 17. 1. 2009 · Poslední odpověď 22. 1. 2009

Dobrý den. V pondělí 12.1.2009 jsem absolvovala abdominoplastku. Je mi opravdu skvěle a nic mě nebolí. Chci se jen zeptat. Mám břicho nafouklé, nebo oteklé. Zajímalo by mne zda splaskne a za jak dlouho. A z jakého důvodu je nutný pás? mohu si jej na noc sundat? Moc díky za odpověď a za Vaši skvělou práci :-)) Máte můj obdiv. Jankas

8 komentářů

Reklama
  • MEDICOM Clinic

    · 22. 1. 2009

    Vážená paní,
    jste 9 dnů po abdominoplastice, což je dosti složitá operace i z hlediska pooperačního hojení. Ještě však zdaleka nejste zhojena. Břicho po operaci by mělo být ploché, bez známek nějakého nafouknutí nebo většího otoku, jak píšete. Že se celkově cítíte dobře je fajn, ale nic to neznamená. Myslím, že byste měla co nejdříve navštívit svého operatéra, aby "nafouknutí" posoudil. Mohlo by jít i o tekutinu v operačním poli /krev nebo tzv. serom - rozpuštěná tuková tkáň/. Elastický kompresivní pás byste měla nosit alespoň 4 týdny, významně napomáhá k přihojení původně odklopené kůže a podkoží ke spodině. To vše by Vám měl vysvětlit Váš operatér.
    Srdečně Vás zdravím,
    prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

  • Anonymní
    jesy
    20. 1. 2009

    Nevím teď, koho mate na mysli? zda pani s bříškem, nebo mne s prsama? Ja na bricho teprve pujdu.

  • Anonymní
    ANDREA4760
    20. 1. 2009

    Dobrý den, můžete mi říci kde jste byla na operaci? děkuji

  • Anonymní
    jesy
    18. 1. 2009

    Děkuji za info. Samozřejmě obecně platí-čím větší město, tím větší cena! Chci se ještě zeptat, byla jste u mudr.Holušy, nevíte náhodou, jak dělá facelift, nebo kdo je dobrý na vrásky a obličej obecně? Postupně chci popošít i tyto části. Pracuji s lidmi denně a ráda bych vypadala ještě trochu šik. Nejde o žádné velké rekonstrukce, jaké žena podstupují, jen trochu vypnout pleť! Mohu se zeptat na tvá léta? Díky a přeji rychlou rekonvalescenci!

  • Anonymní
    jankas1
    18. 1. 2009

    Jesy, pana doktora Holušu znám. Také jsem byla na modelaci prsou u něj. Ale jsem z Nového Jičína a tak jsem hledala něco blíže. Takže jsem byla u p. dr. Furmánka v Třinci (tam operuje) ale ambulanci má v Kopřivnici. Každopádně je to o jiných cenách. Já jsem na místě zaplatila i s pásem a pokojem na 3 dny a s operací 23.500,-. A doktor je to skvělý. Takže pokud řešíš i prachy, pak je ještě tahle možnost. Přeju sílu a výledek dle Tvých představ :-)

  • Anonymní
    jesy
    18. 1. 2009

    Ahojky! Já ti strašně moc děkuji za pozitivní zprávu!!! Asi jsem se tedy rozhodla a půjdu do toho! Mohu se zeptat, kde jsi na zákroku? Já jsem z Brna a u nás je takový velmi šikovný doktor Mudr.Holuša, který je super odborník a hlavně přes prsa-viz. vizitka modelky-Průšová, Kobzanová a jiné. Já byla u něj také na zmenšení a následnou modelaci a jsem velmi spokojená!!! Jelikož po 3dětech přeci jen je to vidět, ale nejsem tak stará, abych nemohla opět chodit v plavkách dvoudílných. Prsa byly procházka růžovým sade, snad to bříško také přežiji! Tak ať se tvá nová postava líbí a užij si to a upřímně ti závidím! Kdybys chtěla tel. na mne ************. Čauky a napiš kde jsi byla.:)

  • Anonymní
    jankas1
    18. 1. 2009
    Nejlepší komentář

    Ahoj Jesy. Než jsem šla na operaci, připravovala jsem se na šílenou bolest. Takže jsem byla psychicky připravena na nejhorší. Musím ale říci, že jsem hned po probrání z narkózy cítila pouze tah jizev a asi tak po 6 hodinách už jsem chtěla vstávat. Naprosto žádná katastrofa. Ale doktor říkal, že každý má práh bolesti jinde a že je to individuální. Ale fakt mi bylo fajn. Operovali mě v pondělí ve 14.30 a ve středu dopoledne jsem jela domů a bylo mi fajn. Musím ale konstatovat, že mi nesešívali břišní svaly, to prý je jako po dni v posilovně. Mohu doporučit, určitě to stojí za to. Neboj se, týden se dá vydržet pro ten dobrý pocit z plochého břicha. Co se týká chození v předklonu, tak mi to vydrželo doma snad den. Chodím relativně rovně, jelikož mě to nenutí se předklánět. Snad Ti to pomůže v rozhodování :-) Ahojky

  • Anonymní
    jesy
    17. 1. 2009

    Ahoj! Jsem velmi ráda, že jsem našla někoho, kdo mi může podat info. popř.poradit,nebo odradit od zákroku! Již několik let o tom přemýšlím, ale bojím se bolesti. Mám 3 děti a mám vytahané bříško. Můžete mi popsat prosím prvotní pocity bolesti po zákroku? Slyšela jsem, že se chodí týden v předklonu a že je to velmi bolestivé! Mám jít, či nikoliv? Moc děkuji za pomoc a radu! Jesy Brno.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama