Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Odstranění přebytečné kůže po velkém zhubnutí

Anonymní
Tynika
Praha · Vytvořeno: 25. 4. 2014 · Poslední odpověď 29. 11. 2021

Dobrý den. Mám za sebou velmi zajímavý příběh (ke čtení bude v červnovém vydání čas. Dieta), kdy jsem ze 111kg zhubla na 79 kg. Sport se stal mou závislostí a zdravý životní styl jsem přijala jako jedinný přijatelný. Jsem šťastná. Bohužel jen do doby, kdy jsem oblečená. Stačí mít na sobě méně šactva a připomenu si svou minulost. Dřu jako blázen ale nezabírá to. Za týden mi bude 24 let a i tak se mi velké množství kůže nezatáhlo. Vypadám, jako rozteklá svíčka a ničí mi to sebevědomí, resp. i po tom, co mám za sebou, se nezvyšuje tak, aby bylo alespoň přirozené.... přála bych se zbavit své minulosti. Myslíte, že mám šanci jít na zákrok odstranění kůže zadarmo, na pojišťovnu ? Bohužel má práce ve fabrice mi neumožní nic, co by mě této můry zbavilo. Třeba mi řeknete že ano...

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    29. 11. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahoj Deny,
    jak dopadla operace? U koho jste byla?? Nepochlubila byste se v Sdělte nám svůj příběh?
    https://www.estheticon.cz/create-review
    M.

  • Anonymní
    deny
    29. 6. 2021

    No je mi líto, ale pro pojišťovnu jsme jen tlusťoši, kteří zhubli. Já ze 120kg jsem nyní na 73kg. Půjdu na abdo a musím si ji platit sama i když kůže překáží mám po 3 dětech atd atd🤭. Takže doporučím si šetřit.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama