Dobrý den,
jsem 8 měsíců po abdominoplastice. Nelíbí se mi vzhled mého pupíku. Je abnormálně velký, nevzhledný. Chci se zeptat zda je možné pupík nějakým zákrokem zmenšit a upravit do normálního tvaru? Budu podstupovat u stejné plastičky jiný zákrok a chtěla bych ji o korekci poprosit, nejprve ale musím zjistit zda to je vůbec možné, případně jak korekce (zmenšení) probíhá? Děkuji.
Dobry den, pane doktore,
jsem po operaci male pupecni kyly, ale bohuzel mi nebyl pri tomto zakroku take vtazen pupik.
Je mozne ho vtahnout zpet? A tento zakrok mozne udelat pouze v lokalni anestezii?
Provadite pripadne tento zakrok i na Vasi klinice?
Predem dekuji za odpoved.
Jana
Ahoooj, co pupik, nechala sis opravit?
Předchozí rada je vágní. Velikost pupíku je daná velikostí otvoru v kůži. Ten je větší a korekce by znamenala jizvičku pod otvorem, aby se tento zmenšil.
Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je projít si konsultace na více pracovištích a vybrat si svého operatéra.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci (500,-.)
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Kde jste byla na plastice?
Děkuju Ti!!! :-) Dlouho jsem hledala něco co by alespoň minimálně odpovídalo korekci a tohle je přesně ono, tak super :-)
Ahoj,mozna to bude toto :Lze také podstoupit pouze Umbilikoplastiku (plastickou úpravu pupeční jizvy). Operace je nenáročná provádí se v lokální anestézii a jizva je pouze uvnitř pupku. Při této operaci chirurg nepřesouvá pupík, ale mění jeho tvar. Většina pacientů požaduje vtažení vypouklého pupku.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.