Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Bolest břicha a pupíku

Anonymní
Lucie495366
Praha · Vytvořeno: 26. 4. 2017 · Poslední odpověď 2. 5. 2017

Máte některá zkušenosti po operaci s dirou? A jak to řešil vás dr?

55 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Michaela498476
    2. 5. 2017

    Ahoj taky jsem to tak měla hnisalo mi to tak jsem šla k dr.dal mi na to mast říkají ji stříbro a desinfikuje se betadinou a přelepuje náplasti s tou masti.za 10 dní bylo po problému určitě to nepodceňuj.

  • Anonymní
    Lucie495366
    1. 5. 2017

    Ahoj Missy děkuju za zprávu. U jiného jsem již byla dozvěděla sem se co sem potřebovala a hlavně na co mám vlastně nárok a díky i tady žen které mě poradili už vím. 22.5 Budu vědět víc kdy mám setkání s operaterem a také s vyšetření v ten den na sonografii břicha. Poté budu vědět co prý bude dál.

  • Anonymní
    Missy_X
    30. 4. 2017

    Ahoj Luci, komplikace mě moc mrzí. Podle všeho to může nastat a každá z nás by s tím měla být srozumněna.
    Reakce doktora mi nepříjde adekvátní. Zvážila bych návštěvu někoho jiného minimálně na konzultaci. Případně bych si vydupala lepší přístup.

  • Anonymní
    Lucie495366
    28. 4. 2017

    Děkuji za odpověď velice si toho vážím. Bohužel operater mě tuto nabídku již nedal ale budu na no trvat neboť sem se dozvěděla že mám na opravdu nárok. O čem sem samozřejmě nevěděla že lze.

  • Anonymní
    Lucie495366
    28. 4. 2017

    Dobrý večer omlouvám se zdá sem zde uvedla jméno :( nedošlo mě to děkuji za upozornění.

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 4. 2017

    Já osobně bych při takové komplikaci své klientce nabídl korekci po jednom roce od zhojení sám. Je to však plně na rozhodnutí pracoviště.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní

    wild6148000

    28. 4. 2017

    Luci, bohužel jména lékařů nemůžeme publikovat z legislativních důvodů. Odpovědnost za obsah jde za námi, tj. pokud by klinika/lékař vznesl obvinění u soudu, že jde o lež či jakkoliv zkreslenou informaci, nešel by trest za vámi, ale za mnou/portálem.

    Negativní hodnocení s uvedením všech detailů je možno pouze u subjektů, které s tím souhlasily – tzv. Transparentní lékaři – je jich stále více a pevně věřím, že jednou budeme mít na portále pouze zodpovědné lékaře.

    Ostatní Ti ale mohou poslat soukromou zprávu, kde jim jméno můžeš v pohodě sdělit...

    Děkuju za pochopení..

  • Anonymní
    Lucie495366
    28. 4. 2017

    Sonia Opravdu moc děkuju tvůj názor sem ráda že si ke to potvrdila a tak vím co mám dělat já sem právě nevěděla že mám na to nárok :( takhke vím že ano

  • Anonymní
    Sonia361544
    Doporučený člen
    28. 4. 2017

    Ahoj ,Luci pokud bych byla na tvem místě ,tak bych chtěla opravu jak převis ,tak i jizvu kor,když jsi si to platila ,tak máš být spokojena..A když by nechtěl ,tak bych chtěla vrátit část peněz a šla bych jinde ..Jako mně ,tak odflaknout ,tak bych si to nenechala a chtěla bych aby se i o ránu staral nasadil mi popřípadě Atb.Díky jeho pristupu  se ti to dlouho hojilo a máš skaredou jizvu a k tomu ještě nechal převis ..Takže za mně znovu ,ale máš na to rok ,takže to opravdu zacni řešit ..Nejsou to malé peníze a máš na to nárok ..Jinak bych se obrátila na Lekarskou komoru

  • Anonymní
    Lucie495366
    28. 4. 2017

    Dobrý den velice vám děkuji za odpověď na můj dotaz. Jak sem psala ránu již mám zhojenou.. Čas postup při léčení této komplikace již ze stany mého ošetřujícího lékaře rozhodně nebyl.! Ale naštěstí rána je zhojena a samozřejmě zůstala velká a rozsklebena jizva, a samozřejmě v bokach velké převisy. Myslíte že mám nárok žádat svého dr. O úpravu? Děkuji za odpověď s pozdravem Lucie

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 4. 2017

    Dehiscence rány, je bohužel, relativně častá komplikace, měla byste předenším navštěvovat svého operatera aby často defekt čistil, většinou jsou tam nevstřebané vstřebatelné stehy, které brání hojení, nutno defekt vyškrábat. My máme dobré zkušenosti s častou toaletou (sprchy ) a pak po desinfekci tyl a na něj Hemagel. Chce to trpělivost a je to na dlouho. Až se to zhojí, tak po roce od zhojení lze ošlklivou jizvu vytnout a zašít a to už se bude hojit lépe, nebude tam takové napětí.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

    Prosím, hodnoťte naše odpovědi

  • Anonymní
    Lucie495366
    27. 4. 2017

    Napsala sem vám. Zprávu

  • Anonymní
    Lucie495366
    27. 4. 2017

    Já už to mám uzavřené naštěstí ale jizva je ošklivá hrozná a ty převisy co mám na boku no hrůza dělal mě to dr S. :(. Měla sem dvě sekce a nikdy sem neměla takový problém naopak po chvilce sem mohla dělat opravdu vše a jizva byla krásná a to mě dělali v Mostě ( sekce) po tom ale jak sem šla na plastiku tak sem si nepomohla ale naopak chci po dr S. opravdu ale on se k tomu nemá! Prý mám být ráda za to co mám

  • Anonymní
    Siimpa
    27. 4. 2017

    Lucko, to mě mrzí, videla jsem ty vaše fotky...je to opravdu ošklivé. Ja po císaři mela ten šestý týden tak 1,2cm lehce otevřenou jizvu a už jsem se z toho hroutila. Zkuste i treba leaser na jizvy...Ja v leze muzu po chvilkach nechávat dýchat oschnout po sprchovani a pak zase dát pás. Neměla hste nějakou vetsi zátěž? To chtělo možná vyčistit-sešit..No nevím...asi by to měl řešit-kdo vás operoval.

  • Anonymní
    Lucie495366
    27. 4. 2017

    No vidíte mě můj dr říkal že to mám mít 24h v kuse jen osprchovat a pak zase nasadit a díky tomu se mě udělal ta díra a mám strašnou jizvu! A do teď neskutečně bolesti.. Byla sem v Kladně a nikdy bych tam už nešla stalo mě to celé 44 tisíce plus náklady okolo! Opravdu vy to máte krásné můžu jen závidět

  • Anonymní
    Siimpa
    27. 4. 2017

    Pás nosim... vleže chvíli nechám větrat, promazu a zase zapinam pas. Asi se spatne hojíte. Kde jste byla na plastice?Ja byla ve VFN Vinohrady.

  • Anonymní
    Lucie495366
    27. 4. 2017

    Myslím to bez pasu pleny. Já musela nosit až téměř 5 měsíců. A to že to máte teprve měsíc máte to opravdu krásné moc proti mě

  • Anonymní
    Siimpa
    27. 4. 2017

    Nerozumím otevřené, co myslíte? Už mam dělat tlakové masáže, promazávat jizvu.

  • Anonymní
    Siimpa
    27. 4. 2017

    Ano, zítra 4 týdny budu po operaci.

  • Anonymní
    Lucie495366
    26. 4. 2017

    Tak to máte také krásný. A to máte měsíc a to už máte takhke otevřené bez face?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama