Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

👙Zvětšení prsou👙 Skupina operovaných ZÁŘÍ, ŘÍJEN 2021

Anonymní
MarcelaEstheticon
Doporučený člen
Praha · Vytvořeno: 2. 9. 2021 · Poslední odpověď 13. 9. 2021

Ahoj dámy!!

Teplé dny se nám pomalu chýlí ke konci a přichází podzim, nejvhodnější doba na to podstoupit chirurgický nebo estetický zákrok.

V této skupině si budeme povídat o ženách, které se v tyto ne vždy sychravé měsíce chystají na zvětšení prsou. Podělte se s námi:

📆 Datum zákroku

👨‍⚕️👩‍⚕️ Jméno chirurga

👙 Značku a velikost prsního implantátu

Pokud si přejete kontaktovat ty nejlepší lékaře ve vašem okolí, dejte mi vědět a já vám pomohu vyhledáme ty, kteří jsou našimi uživateli nejlépe hodnoceni.

Budu tady pokud budete cokoli potřebovat 👇

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    13. 9. 2021

    Dobrý den,

    jsme rádi, že nás kontaktujete. S konečným výběrem konkrétní velikosti či typu implantátu nejlépe poradí plastický chirurg, který za dlouhé roky praxe získal cenné zkušenosti a dokáže zohlednit zdravotní stav pacientky, veškerá rizika, dokáže předvídat pooperační vývoj apod.

    Na druhou stranu je také důležité vědět a znát z čeho vybírat.
    Jak říká MUDr. Tomáš Doležal

    👉 Kulaté implantáty jsou na průřezu ve všech osách stejného tvaru, mají kruhovou základnu a uvnitř je obvykle měkčí gel, což platí i pro implantáty tzv. ergonomické. Jsou vhodné tam, kde pacientka chce viditelně plnější dekolt. Obvykle působí trochu méně přirozeně zj. u větších velikostí.

    👉Anatomické implantáty jsou tvarované jako přirozené poprsí, kde ve spodní části je objem vždy větší než v horní polovině. Mají kapkovitý tvar s pozvolnějším přechodem v horní části implantátu, což ve svém výsledku vytváří přirozenější a pozvolnější přechod v dekoltu klientky. Mají oválný tvar základny s různým poměrem šířky a výšky. Základna tedy není přesná kružnice, jak tomu je u kulatých implantátů. Proto lze u konkrétní pacientky s konkrétní konstitucí zvolit konkrétní vhodný implantát, který více odpovídá tvaru jejího hrudníku.

    Přidám Vám také video o nejžádanějších velikostech implantátů
    https://www.estheticon.cz/video/augmentace-prsou-jake-velikosti-jsou-aktualne-nejzadanejsi

    Budeme se těšit na zprávy jak jste se rozhodla

  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    8. 9. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahojda, já bych se chtěla zeptat zda je velký rozdíl mezi kulatými a anatomickými implantáty. Chtěla bych si dát Mentor a popravdě na fotkách moc nepoznám rozdíl.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama