Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení prsou o jedno číslo pomocí Aquafillingu

Anonymní
daniela123
Ostrava · Vytvořeno: 30. 9. 2013 · Poslední odpověď 25. 9. 2017

Dobrý den, v poslední době jsem se dočetla o zvětšení prsou metodou aquafilling, viděla jsem, že některé kliniky tuto metodu nabízejí. Chci prsa zvětšit tak o číslo a tato metoda by mi vyhovovala. Chci se zeptat jak dlouho efekt tohoto zákroku trvá, co dělat po té době a jaká je přibližně cena zákroku (vím, že je tohle individuální, chci jen hrubý odhad) Děkuji :)

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Kimmi
    25. 9. 2017

    Dobrý den,o kolik se dají zvětšit prsa metodou aquafilling?Kolik toto zvětšení v současné době stojí?Děkuji za odpověď Kimmi

  • Klinika estetické a laserové medicíny Petra Clinic

    · 11. 10. 2013

    Dobrý den,

    Petra Clinic pracuje s touto metodou již dlouho. Jedná se o tělu naprosto přirozenou látku, složenou z 98% vody, tudíž nedochází k jejímu odmítnutí. V těle se cca za 8-10 let vstřebá. Cena se pohybuje kolem 80.000 Kč, záleží na množství použitého materiálu. Po ošetření doporučeujeme nosit speciální sportovní podprsenku. Samotný zákrok trvá cca 1 hodinu, po něm můžete odejít domů a pokračovat v každodenních činnostech. Mohu Vás pozvat na nezávaznou konzultaci? Objednávky na tel: ********** nebo na ************

    S pozdravem a přáním pěkného dne
    Petra Řehořková
    Petra Clinic, Klinika estetické medicíny

  • Anonymní
    davi6145980
    3. 10. 2013

    Dobrý den, efekt zvětšení o 1 číslo trvá 8-9 let. Pak je úbytek objemu zhruba 30%. Dále je jen Vás zdali to necháte na klinice rozpustit, přidat nebo nechat tak. Ohledně ceny, prosím, o zaslaní foto na ************* a naši lékaři Vám stanoví odhad. Hezký den.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama