Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Tvrdnutí prsou

Anonymní
meky
· Vytvořeno: 28. 3. 2009 · Poslední odpověď 28. 3. 2009

dobry den, jsem 2 tydny po augmentaci. Implantat McGHAN 245 ulozen pod sval. Pomerne casto mi tvrdnou prsa,(pocit jako pri kojeni, kdyz jsou prsa nalita). Vetsinou kdyz lezim a vstanu nebo, kdyz je mi zima. Kdyz sedim a nehybu se , pak se citim dobre. Casto mam pocit, jakobych mela vlozene kameny v prsou, tento pocit nemam neustale, ale stridave v obou prsou na ruznych mistech. Prsa vypada stale dost umele, i kdyz jsem zvolila schvalne tu nejmensi velikost jen abych vyplnila to co bylo pred detmi. Vyska 178 cm , vaha 60 kg. mam stale sanci, ze se vse zklidni a prsa zmeknou? Odkdy doporucujete masaz prsou a jak by mela probihat?

3 komentáře

Reklama
  • MUDr. Robert Remeš

    · 28. 3. 2009

    Dobrý den. Prsa se zcela určitě změní k Vaší spokojenosti. Dá se říci, že nyní popisujete nejčastější pooperační průběh. Navíc, odle toho, co píšete jste nezvolila nadměrnou velikost implantátů, a to je dobře. Počítejte, že potrvá cca 3 měsíce, než bude stav ustálen. U texturovaných implantátů, což je Váš případ, je masáž prsů kontraproduktivní a nedoporučuje se. Nashledanou, dr. Remeš, ************

  • Anonymní
    meky
    28. 3. 2009

    dekuji za Tvuj prispevek, to jsem ted klidnejsi. Jizvy jsou hezke :-) zacinaji svedit, coz je v tomto smyslu spise pozitivni. Mej se hezky a jeste jednou dekuji!
    meky

  • Anonymní
    mimi
    28. 3. 2009

    ahoj,ja jsem taky dva tydny po operaci,pod sval a mam stejne pocity,ale neberu to jakoproblem.byl to veliky zasah a je uplne normlny ze je citis jako kamen protoze jsou otekly a tim padem tezky.vcera jsem pravie mluvila se svym operaterem a ubezpecil mne ze tyhle pociti,take nejake pichani,mala bolest a taky oteky muzou trvat i do trech mesicu.pokud mas jizvy bez zapalu a nemas horecku,myslim ze muzes byt klidnaale ja samozrejme nejsem lekar,mluvim jenom podle svych pocitu.je to jeste moc skoro,mozna si pomuzes tim kdyz budes vstavat pomalu a spat v trochu vyvysene poloze.ppa

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama