Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Surgery with LLC Klinika

Anonymní
Anonymní
Praha · Vytvořeno: 13. 9. 2022 · Poslední odpověď 22. 9. 2022

Ahoj, jsem ze Španělska a nemluvím česky. Jsem tu, protože jsem při hledání na internetu našla dívku z České republiky, která podstoupila operaci implantátů Motiva o objemu 1050 cm3. A její výsledek se mi moc líbí. Říkala, že ji operoval MUDr Bronislav Vřeský v LLC Klinika, Ostrava. Jsem zklamaná, protože u nás chirurgové nechtějí dávat více než 600cc. Letos v srpnu jsem podstoupila již třetí operaci s profilem 800cc Eurosilikonu XH. A musela jsem vyjednávat, abych toho dosáhla. Už mě nebaví zbytečně vyhazovat peníze za nic, takže vážně přemýšlím, že si zajedu do zahraničí pro 1050cc. Dívala jsem se na recenze a příběhy toho lékaře a líbí se mi, co vidím. Ale mám pár otázek, protože je to jiná země a to je pro mě děsivé....

Na některé otázky se zeptám i na klinice, ale víc se mi uleví, když mi někdo, kdo u nich operaci podstoupil, řekne své zkušenosti. Chci vědět, jestli se na klinice dělá předoperační vyšetření a jestli je v ceně operace. To samé platí i pro podprsenku. Operace se provádí na klinice nebo v nemocnici? Jaký druh stehů používají (páskové, vnitřní stehy...)? Vytahují stehy, nebo by se to dalo udělat doma? Ani nevím, jestli chodí k zahraničním pacientům, ale myslím, že by měli mluvit anglicky.

Ta dívka, o které jsem se zmiňovala, měla po operaci obvaz. Kolik dní se musí nosit? A ty chirurgické drény? Tady ve Španělsku vám chirurg dá recept na léky, které musíte po operaci užívat, a můžete si je jít koupit do lékárny. Jak to funguje tam v České republice?

Nakonec jsem viděla, že klinika je na třech místech: V Opavě, Ostravě a Olomouci. Pokud tam půjdu na operaci, předpokládám, že poletím do Prahy, protože je to jednodušší. Nevím, na jakou kliniku by mi mohli poradit jít. Jak bych se mohl do některého z těchto míst dostat (vlakem, autobusem...)? Protože jsem viděla, že jsou trochu daleko od Prahy. Potřebuji znát všechny tyto otázky, protože musím vědět, jak dlouho tam mám být.

Kdyby mi někdo chtěl sdělit své zkušenosti s tímto lékařem a touto klinikou, budu moc vděčná. Je mi jedno, jestli mi odpovíte česky, protože používám překladač. Chci, aby MUDr Bronislav Vřeský byl mým chirurgem, pokud tam půjdu. Děkuji. Preloženo z anglického jazyka.

Hi. I am from Spain and I don't speak Czech. I'm here because searching on the Internet I found a girl from Czech Republic who underwent surgery to have 1050cc Motiva implants. And I like her result a lot. She said she was operated by MUDr. Bronislav Vřeský in LLC Klinika, Ostrava. I am frustrated because in my country, the surgeons don't want to put more than 600cc. I underwent surgery for third time this August to have 800cc Eurosilicone XH profile. And I had to negotiate to achieve it. I am sick of wasting my money for nothing, so I am thinking seriously to go abroad for 1050cc. I was looking the reviews and the stories of that doctor and I like what I see. But I have some questions because it is another country and it is scary for me...

I will ask to the clinic about some questions too, but I will feel more relieved if someone who has underwent surgery with them could tell me her experience. I want to know if the preoperative evaluation is made in the clinic and if it is included in the price of the surgery. Same for the bra. Surgeries are made in the clinic or in a hospital? What kind of stitches use them (strip, internal stitches...)? Do they remove the stitches or could it be done at home? I don't even know if they attend international patients, but I think they should speak English.

The girl I mentioned was wearing a bandage after the surgery. How much days it has to be worn? And the surgical drains? Here in Spain the surgeon gives you a prescription for drugs you have to take after the surgery and you can go to the pharmacy to buy them. How does it work there in Czech Republic?

Finally, I saw the clinic is in three places: Opava, Ostrava and Olomouc. If I go there to underwent surgery, I suppose I will flight to Prague because it's more easy. I don't know what clinic they could tell me to go. How could I arrive to any of these places (train, bus...)? Because I saw they are bit far from Prague. I need to know all of these questions because I have to know how long I should be there.

If someone wants to tell me about her experience with this doctor and this clinic, I will be so grateful. I don't care if you reply in Czech because I am using the translator. I want MUDr. Bronislav Vřeský to be my surgeon if I go there. Thank you.

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní

    Anonymní

    22. 9. 2022

    Michaela91 thank your for the answer, it helps me a lot.

  • Anonymní
    Michaela91
    22. 9. 2022

    Dobrý den, omlouvám se, že nejspíš neodpovím na všechny body vašeho dotazu, nicméně nějaké info mám.
    MUDr. Bronislav Vřeský operuje na dvou klinikách, obě jsou v Ostravě. Jedna je Vámi zmiňována LLC klinika a druhá se jmenuje Silesia Medical. Takže z Prahy by jste musela vlakem je to 3,5-4 hodiny cesty. V ceně operace je i kompresní podprsenka, předoperační vyšetření v ceně není, většina klinik tady umí zajistit předoperační vyšetření. Chirurgické dreny pan doktor většinou vytahuje druhý den po operaci. Stehy vytahuje až na kontrole cca za dva týdny , nepoužívá vstřebatelné stehy. Na klinice se zůstává do druhého dne.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama