Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Silikony a létání

Anonymní
Evita
Ostrava · Vytvořeno: 23. 11. 2008 · Poslední odpověď 4. 12. 2008

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to s létáním a silikonovými prsy... prý se ze silikony nesmí létat letadlem.. to si potom nedokážu představit cestu např. do Australie, nebo Ameriky... :-D ..autobus,lod, autobu a pak třeba vlak? :-D No doufám, že to nebude pravda, protože to je jediná věc, která mě od silikonů odrazuje... :( děkuji za odpověd..

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Evita
    25. 11. 2008

    Ale já jsem přece neřekla, že tomu věřím.. jen jsem chtěla, aby mi (a těm co to vykládají) to tady konečně uvedli na pravou míru. Nic víc, nic mín´.. To hned neznamená, že musíš srážet mojí inteligenci. Ty ses snad na něco někdy nezeptala i přes to, že se ti to zdálo jako hovadina (pardon, ale už opravdu začínám být vytočená), ale hodně lidí kolem tebe tvrdilo opak?? No? A jsme u toho, že? Myslím, že ani tobě samotné by nebylo příjemné, kdyby na tebe takhle někdo ,,zaútočil,, a myslím si, že ani ty nejsi taková hvězda abys věděla všechno.. No nicméně, hádat se přece nebudeme, nejsme malé.. Přeji příjemný den.

  • MEDICOM Clinic

    · 25. 11. 2008

    Dobrý den,
    prosím Vás, kde jste takovéto nesmysly o silikongelových implantátech slyšela? Tedy - můžete létat, můžete lézt na Mt. Everest, můžete se potápět, můžete jít na severní pól - nebojte, nezmrznou. Prosím, pokud implantaci silikongelových hmot absolvujete a dobře se zhojíte, můžete žít zcela mormáním životem a prakticky jakkoli se zatěžovat. Nevěřte nesmyslům typu jedna paní povídala...
    Srdečně Vás zdravím,
    prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

  • Anonymní

    sheenny

    24. 11. 2008

    Mě si se nedotkla, ale prostě jen nechápu, že se na tohle někdo vůbec dokáže zeptat. Myslím, že naprostý většině lidí je to úplně jasný, a nechápu, že tomu někdo může jen trochu věřit, že se se silikonama létat nesmí.

  • MUDr. Robert Remeš

    · 24. 11. 2008

    Augmentované prsy Vás nijak v cestování neomezí. Nashledanou, dr. Remeš

  • Anonymní
    Evita
    24. 11. 2008

    Omlouvám se, že jsem se tě tímto dotazem tak strašně dotkla, ale tvá reakce na mou otázku zase naopak svědčí o TVÉ inteligenci.. já jsem se proto na tohle ptala, protože to slýchávám docela často (že ze silikony se nesmí létat) mi osobně se to zdá jako hloupost, přesně jak říkáš ty- jak by létaly herečky, modelky atd. (ale vše se dá dnes nějak udělat).. Nikde a nikdo mi nebyl schopen na to odpovědět..děláš, jako kdyby jsi věděla ,,vše o všem,,.. mysli děvče předtím, než někoho zkritizuješ.. jinak děkuji za ochotu odpovědět, ale bez tvé ,,hezké,, odpovědi bych se asi nejspíš obešla.. přeji ti hezký zbytek dne.

  • Anonymní

    sheenny

    24. 11. 2008

    Nechci tě urazit, ale o tvé inteligenci si myslím své. Jak myslíš, že by cestovaly herečky, zpěvačky, modelky a vůbec všechny ženy, co mají silikony? Samozřejmě, že létání nevadí. Promiň, nemohla jsem si pomoct - na blbou otázku blbá odpověď.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama