Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

nespokojenost s implantáty

Anonymní
lucik9
Pardubice · Vytvořeno: 1. 9. 2017 · Poslední odpověď 7. 12. 2018

Dobrý den, možná mám hloupý dotaz, nicméně, kdo nic nezkusí, nic nezíská. Před rokem jsem podstoupila augmentaci prsou, prsa jsem neměla skoro žádná a ještě byly dost asymetrická. Bylo mi řečeno, že nemohu mít jiný než kapkovitý tvar, přitom si myslím, že s kulatým tvarem a vysokým profilem bych měla krásný, plný dekolt. Prsa mi ani ne po roce dost klesla a příjde mi, že den ode dne "klesají" níž a níž a tím, že jsou kapkovitá, tak v podprsence či ve výstřihu nejsou vůbec vidět. Je nějaká možnost opravy či "reklamace" ? Popř., že by se na to podíval jiný chirurg a zkonstatoval možná řešení. Co mě dost zarazilo, tak že mi doktor řekl, že nikdy nebudu mít pěkný, plný tvar jako měl vyfocenou nějakou slečnu v ordinaci a řekl mi, že u mě jiný než kapkovitý tvar nelze. Za operaci jsem dala přes 85 000,-, čekala jsem od toho víc....:(

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Waju3
    7. 12. 2018

    Dobry den ja mam nagory kulate pul roky a jsem hrozne spokojena optejte se na klinice na konzultaci u mudr justana

  • Klinika Laser Esthetic

    · 4. 9. 2017

    Dobrý den, velice těžko se mohu já i kdokoliv jiný zde vyjadřovat k Vašemu problému. Musel bych vidět jak vypadala prsa před augmentací a jaké byly, nebo jsou u Vás anatomické podmínky, jak velké implantáty se dávaly atd, atd .... to bez vyšetření nelze. Také nevím, jak probíhala konzultace, zda jste vyjádřila přesně své přání a představu o výsledku a jaké byly v tomto případě možnosti. Nevidím důvod, proč by chirurg používal pouze kapkovité implantáty a to v každém případě ..... ???? !!!!!
    Věřím, že Vám byly doporučeny implantáty, které byly vhodné pro Vaše anatomické poměry. Doporučuji navštivte Vašeho operatéra a proberte vše spolu.
    S pozdravem
    MUDr. Pavel Hlava

  • Anonymní
    Marketa223287
    1. 9. 2017

    Muzete vlozit foto ?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama