Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Natékání a bolest prsu

Anonymní
Jana304564
Praha · Vytvořeno: 28. 12. 2016 · Poslední odpověď 3. 12. 2017

Jsem rok a půl po augmentaci, 360ml pod sval. Neustále mám problémy s pravým prsem, který natéká a bolí. Byla jsem již na několika vyšetření, sono ukázalo, že se mi tam tvoří tekutina. Implantát je mírně zvlněný, ale to prý nehraje žádnou roli. Stačí menší zátěž a prs mi okamžitě nateče, bolí a hřeje. Zabírají antibiotika, tekutina začne ustupovat, ale nikdy to neni úplně dobré. Hlavně se to opakuje často, už jsem z toho opravdu špatná. Máte s tím někdo zkušenost, nebo radu, jak postupovat? Předem děkuji.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Pavli
    3. 12. 2017

    Dobrý den,prosím jak to nakonec vše dopadlo?děkuji

  • Anonymní
    Jana304564
    29. 12. 2016

    Děkuji za Vaši odpověď, pane doktore. Co jsem vyčetla na internetu mě vyděsilo, snad to bude jiný problém. Každopádně si toto vyšetření vyžádám.

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 12. 2016

    Bylo by dobré vyšetřit vám krev, výpotek a event. kousek pouzdra na ALCL, což může být příčinou pozdního výpotku. Je to sice málo pravděpodobné, nicméně bych toto vyšetření doporučoval. Měl by to řešit Váš operatér.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama