Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Lipoelastic podprsenka po augmentaci

Anonymní
annee
Pardubice · Vytvořeno: 5. 10. 2018 · Poslední odpověď 7. 12. 2018

Hezký den, před pár dny jsem podstoupila augmentaci prsou a dostala jsem na klinice pooperační podprsenku Lipoelastic a stahovací pás. Nevím jak přesně má podprsenka sedět, ale přijde mi, že by mi víc vyhovovala jiná velikost. Pod prsy mám hrudník 71 cm a přes prsa teď 87 cm a velikost podprsenky mám 75B. Přijde mi ale, že je mi hlavně ta guma pod prsy trochu volnější nebo že prostě nestahuje. Je to špatně? Neměli mi dát na klinice jinou velikost podprsenky? Na webu Lipoelastic mi vyšlo, že bych měla mít 70C. Nevím jak a jestli vůbec to nějak řešit. Bojimt se, aby komprese byla dostatečná.

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Waju3
    7. 12. 2018

    Dobry den, ja mam nekolik podprsenek od Lipoelastica a volne by byt nemely nosim je i pul roku po operaci

  • Anonymní
    alenkacz80669
    5. 10. 2018

    Po modelaci jsem dostala podprsenku 75 c a take se mi to zdalo, na prvni kontrole, kde jsem mela dostat dalsi, jsem se zminila, zkusili jsme 70 a je to mnohem lepsi. A to mam pod prsy 74, vy jen 71....

  • MUDr. David Tomášek

    · 5. 10. 2018

    Já se vždy snažím, aby měla klientka hned po operaci podprsenku spíše těsnější. Ale jen po plastikách prsů. Na solo augmentace nedávám nic, to aby se prsa trochu vyvěsila. Tudíž si myslím, že lehce větší podprsenka v obvodu nevadí. Nicméně vše je ideální probrat s operatérem.
    Ten má hlavní slovo.
    Zdraví Dr. Tomášek
    ***************

    Prosím, hodnoťte naše odpovědi

  • Anonymní
    annee
    5. 10. 2018
    Nejlepší komentář

    Moc děkuji za odpověď :)

  • Anonymní
    lipo6143828
    5. 10. 2018

    Dobrý den, Annulko,
    podle mír, které uvádíte byste správně měla mít opravdu podprsenku velikosti 70 C. Ze zkušeností však víme, že na klinikách někdy dávají větší velikost podprsenky z důvodu otoků. Protože jste krátce po zákroku, konzultujte nesprávnou velikost se svým operaterém, který pozná, zda je komprese dostatečná. Vzhledem k tomu, že doporučujeme vlastnit alespoň 2 kusy pooperační podprsenky, druhou podprsenku si zakupte již ve velikosti 70 C. Záleží vždy však na typu vybrané podprsenky, pokud si nebudete jistá s výběrem nebo velikostí, kontaktujte nás telefonicky na telefonním čísle ************ nebo na online chatu. Jsme Vám plně k dispozici a rádi Vám s výběrem poradíme :-) S pozdravem a přáním krásného dne LIPOELASTIC tým ☼

  • Anonymní

    wild6148000

    5. 10. 2018

    annulko, myslím, že byste se o tom měla poradit se svým operujícím lékařem, buď Vás uklidní nebo Vám doporučí jinou...

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama