Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

💡 Jak vybrat prsní implantáty? Druhy profilů. 💡

Anonymní
VeroEstheticon
Praha · Vytvořeno: 14. 9. 2020

Krásné odpoledne, milé dámy,

Jak již jste nejspíš samy zjistily, při výběru prsního implantátu musíme brát v úvahu mnoho různých faktorů. V předcházejících vláknech jsme se již věnovali problematice jejich velikosti a tvaru, což jsou sice důležité, ale nikoliv jediné vlastnosti, které musíme brát v potaz. Dnes se blíže podíváme na to, jak si vybrat správný profil implantátu.

Profil zjednodušeně znamená, jak vysoký je implantát, pokud je položený a díváme se na něj ze strany. Většina výrobců prsních implantátů v České republice nabízí tyto druhy implantátů:


↘️ Nízký: Tento druh profilu je ideální, pokud si přejete nenápadné zvětšení prsou.

➡️ Střední: Velmi přirozený typ profilu, který poskytuje větší zvětšení prsou nežli nízký.

⤴️ Vysoký: Vysoký profil se využívá v případě, kdy si pacientka přeje plný dekolt, avšak záleží, zda anatomie vašeho hrudníku snese výraznější zvětšení.

Extra vysoký: Jedná se o největší profil dostupný na trhu. Vhodnost tohoto typu nejlépe posoudí váš operatér dle anatomie vašeho hrudníku.


❓ Věděla jsi, že škála nabízených profilů od různých značek se může lišit i v závislosti na tom, zda se jedná o kulaté nebo anatomické implantáty ❓

A na závěr jen menší upozornění: Je důležité si uvědomit, že implantát o velikosti 550 ml, nemusí mít automaticky velkou projekci! V neposlední řadě je nutné zmínit, že profil nemusí vždy souviset se šířkou implantátu. Může totiž existovat jak úzký implantát s vysokým profilem, tak široký implantát s nízkým profilem.


Ale teď už je čas na vaše zkušenosti! Jsme všichni zvědaví: jaký profil sis vybrala? 💓

0 komentářů

Reklama

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama