Chtela bych se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s fitness treninkem po augmentaci prsou a kolik tydnu po operaci se da tedy zacit napr... 1, Jit na rotoped 2, Zacit posilovat bricho 3, posilovat ruce
Fitness je muj veliky konicek a kazdy den bez nej je pro me takovym malym utrpenim :-) Proto se ptam. Mam teprve tyden po zakroku, takze je mi jasne, ze dulezite je rekonvalescenci nepodcenovat a dodrzovat vse, co lekari rikaji.. ale napr. 4. tyde po operaci mi prijde, ze bych neco, jako je spinningova hodina mozna mohla i zvladnout?
Co si o tom myslite?
Dekuji
Nejsem sice žádná doktorka ale logicky bych určitě začínala hodně pomalu. Nejdřív nějaké lehčí cviky ne moc namáhané na horní část těla. A třeba nějaké takové jídlo jako na stránkách fitkitchen, jak si držet aspoň nějakou zdravou postavu. Ale s těžšími cviky bych počkala aspoň 2 měsíce minimálně a poradila bych se na klinice kde mi operaci delali tak bych postupovala já.
Dekuji za odpoved pane Tomasek! Nejak jsem si to tak myslela, ze ten jeden mesic je kriticky.. tak to vydrzim a pak pomalu "hura do toho "":-)
Kamco moc dekuji za odpoved! Mam hned lepsi naladu :-) Takze jeste par tydnu a muzu konecne svuj velky konicek zacit delat !!! super!!
Já doporučuji svým klientkách při bezkomplikovaném průběhu to zkusit po 1 měsíci po operaci. Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Ahoj, já jsem 4 týdny po operaci šla lehce na kardio, a postupně začala posilovat nohy, břicho, spodek zad a vše v pohodě. Spinningová hodina už se mi zdá moc náročná..spíš bych si šla sama na rotoped v nižším tempu. Také jsem to nevydržela celé dva měsíce a šla dřív a žádné komplikace nenastaly..Ale samozřejmě je to vše individuální.. Řídila bych se tvým pocitem :)
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.