Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Fitness trénink po augmentaci

Anonymní
manterola1987
Ostrava · Vytvořeno: 28. 4. 2017 · Poslední odpověď 13. 4. 2022

Chtela bych se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s fitness treninkem po augmentaci prsou a kolik tydnu po operaci se da tedy zacit napr... 1, Jit na rotoped 2, Zacit posilovat bricho 3, posilovat ruce

Fitness je muj veliky konicek a kazdy den bez nej je pro me takovym malym utrpenim :-) Proto se ptam. Mam teprve tyden po zakroku, takze je mi jasne, ze dulezite je rekonvalescenci nepodcenovat a dodrzovat vse, co lekari rikaji.. ale napr. 4. tyde po operaci mi prijde, ze bych neco, jako je spinningova hodina mozna mohla i zvladnout?

Co si o tom myslite?

Dekuji

5 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Natt
    13. 4. 2022

    Nejsem sice žádná doktorka ale logicky bych určitě začínala hodně pomalu. Nejdřív nějaké lehčí cviky ne moc namáhané na horní část těla. A třeba nějaké takové jídlo jako na stránkách fitkitchen, jak si držet aspoň nějakou zdravou postavu. Ale s těžšími cviky bych počkala aspoň 2 měsíce minimálně a poradila bych se na klinice kde mi operaci delali tak bych postupovala já.

  • Anonymní
    manterola1987
    29. 4. 2017

    Dekuji za odpoved pane Tomasek! Nejak jsem si to tak myslela, ze ten jeden mesic je kriticky.. tak to vydrzim a pak pomalu "hura do toho "":-)

  • Anonymní
    manterola1987
    29. 4. 2017

    Kamco moc dekuji za odpoved! Mam hned lepsi naladu :-) Takze jeste par tydnu a muzu konecne svuj velky konicek zacit delat !!! super!!

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 4. 2017

    Já doporučuji svým klientkách při bezkomplikovaném průběhu to zkusit po 1 měsíci po operaci. Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    kamilafitness488165
    28. 4. 2017
    Nejlepší komentář

    Ahoj, já jsem 4 týdny po operaci šla lehce na kardio, a postupně začala posilovat nohy, břicho, spodek zad a vše v pohodě. Spinningová hodina už se mi zdá moc náročná..spíš bych si šla sama na rotoped v nižším tempu. Také jsem to nevydržela celé dva měsíce a šla dřív a žádné komplikace nenastaly..Ale samozřejmě je to vše individuální.. Řídila bych se tvým pocitem :)

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama