Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Augmentace před dítětem - zkušenosti po kojení

Anonymní
Luczinka
Praha · Vytvořeno: 6. 10. 2017 · Poslední odpověď 8. 10. 2017

Ahoj, měla bych ještě prosbičku na holky, které do augmentace šly ještě před dětmi. Je mi 29 a dítě zatím nechceme hned (do mých 35 let nejdéle). To znamená že třeba za dva, tři roky. Já už jsem rozhodnutá, ale přítel přišel s tím jestli přeci jen nepočkat. Jenomže já jsem se moc těšila a tak bych vás chtěla požádat jestli mi napíšete jak moc vám prsa ovlivnilo nebo změnilo tvar kojení a jestli je vyloženě nutné po této změně jít hned na reoperaci nebo to není až tak viditelné. Reoperace pak v budoucnu je stejně nevyhnutelná a tak když bych si pořídila dítě a pak hned druhé tak bych reoperaci nechala až na potom. Co jsem četla tak někomu to tvar vůbec nezmění a někomu ano, vím že to je individuální, ale zajímají mě konkrétní zkušenosti. Nebudeme zvětšovat až tak moc a implantát půjde pod sval a kulatý.

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Pavli
    8. 10. 2017
    Nejlepší komentář

    Ale kdyby mě to kdysi někdo vyvracel jako já vám teď tak stejně bych šla ?

  • Anonymní
    Pavli
    8. 10. 2017

    Jasně chápu,já už na tom jiný názor.Ve 25letech jsem byla na augmentaci ve 32letech dítě a dodnes mě mrzí že jsem nepočkala.Zbytečně makej bez mateřského mléka a stejně prsa povadly.Teď reoperace a ta nikdy už není tak top jak při první augmentaci.

  • Anonymní
    Luczinka
    8. 10. 2017

    Pocitam s tim. Dite stejne nebude jen tak hned tak cekat nebudu :-)

  • Anonymní
    Pavli
    8. 10. 2017

    Ahoj,mě to vzalo kojení a dalo reoperaci.U každý to není stejný ale s tím musíte počítat.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama