Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

První příznaky stárnutí? Niťový lifting je ideální mezi 35.-45. rokem

Anonymní
MarcelaEstheticon
Doporučený člen
Praha · Vytvořeno: 11. 3. 2021 · Poslední odpověď 12. 3. 2021

Ať už jsou to první známky stárnutí nebo si prostě jen přejete zpevnit či vypnout pokožku, nitěmi je možné tyto malé nedostatky odstranit. Je nutné mít na paměti, že klasický facelift nenahradí, ale oddálí jeho potřebu. Většina žen, ale i mužů si nechává nitě aplikovat do obličejové části, ale málo kdo ví, že tento zákrok lze využít i na tělo, krk, paže...

Aplikace mezonití je velmi efektivní technika s výrazným liftingovým a zpevňujícím účinkem. Vrací pokožce její přirozeně napnutý vzhled, napomáhá tvorbě kolagenu a oddaluje tak příznaky stárnutí. Samotný zákrok trvá několik minut, výsledek je viditelný okamžitě, není nutná celková anestezie a po aplikaci nezanechá jizvy ani nerovnosti.

A co Vy? Již jste zákrok podstoupili nebo se chystáte? Jaká je Vaše zkušenost?

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    lucinkaHvezdicka
    Doporučený člen
    12. 3. 2021
    Nejlepší komentář

    ahoj, je mi 35 let a popravdě se na tento věk necítím ani nevypadám. Pleť mám naštěstí zdravou a zářivou, ale na krku jsou vrásky a trochu povadlá kůže docela vidět. Máte někdo zkušenosti s nitěmi právě na krku? Kolik tak bych si jich tam mohla/měla nechat aplikovat?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama