Dobrý den. Někde jsem četla, že je možná korekce nosu i bez operace. Je o tom na internetu dost článků, ale na stránkách žádné kliniky jsem se o tom nedočetla. Konkrétně se má nos srovnat tím, že se vpíchne nějaká látka, která hrot nosu zarovná. Je to tedy možné? Děkuji za odpověd.
Anonymní
Bessi, to mám radost! Ano, (ne)výhodou je to, že se kyselyna vstřebá, ale zase chirurgická operace nosu je mnohem náročnějši jednak na rekonvalescenci a také cenově. Napíšete mi jméno pani doktorky? Děkuji
Ahoj. Ano na zákroku jsem byla. Byla jsem na klinice v Brně. Paní doktorka moc milá a profesionální. Hrozně mě překvapil přístup, prostě paráda. Věna byla myslím okolo 6000,- ale je to podle toho kolik ml kyseliny se použije. Byla jsem spokojená... nevýhoda je že kyselina se časem vstřebá. Chtěla bych jít zvonu, ale teď už se to pohybují okolo 10 000,- nahoru což je poměrně dráha záležitost. Tak váhám. Kdyby vás cokoli zajímalo... poště ráda poradím ?
Anonymní
Bessi, je to poměrně dlouho, co jsi psala tento přispěvek. Šla jsi nakonec na zákrok? Děkuji
Anonymní
A ke komu půjdeš?
Jestli se mi postesti a na zákrok půjdu určité udělám foto před a po a pak pridam. Bohužel ještě nevím zda mi paní doktorka vyhoví a nebude to problém.
Anonymní
Tak to určitě budete spokojená :-), nevložila byste fotku?
skratka hrbolek který uplně kazí tvar nosu ...chtěla bych ho zarovnat pomocí vyplně -)
Anonymní
prima, tak dej vědět...a ty už jsi po nějaké operaci nosu? Nebo copak Ti na něm vadí?
Děkuji :-)
Už jsem si napsala na kliniku do Brna kterou jsi mi v odkazu poslala :-)
Anonymní
Ahoj Bessi, vkládám Ti odkaz na seznam lékařů, kteří tento výkon dělají
http://www.plasticka-chirurgie.info/chirurgove/nechirurgicka-korekce-nosu
Můžeš si vyfiltrovat podle kraje. Určitě dej vědět, jak postupuješ, držím palce
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.