Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Oprava liposukce a korekce jizvy

Anonymní
anonymous413204
Praha · Vytvořeno: 23. 8. 2017 · Poslední odpověď 24. 8. 2017

Jsem již skoro 6 měsíců po korekci jizvy a liposukci spodní části břicha. Dotazovala jsem se několikrát svého lékaře, zda nerovnosti zmizí. Bylo mi řečeno, že když dodrží dané postupy tak ano. Nic se nezměnilo! Mám takové nerovnosti, že jsem takové břicho neměla ani před zákrokem. Korekce také nedopadla dobře. Část jizvy je přirostlá, takže se mi nad dní udělala také boulicka a část kůže je rozleptana, protože po vyndani stehu mi sestra jizvu prelepila plně lepicí náplastí, kterou jsem měla po týdnu sundat. Díky bohu jsem ji sundala o par dni dřív. Z jedné části mi vytekala tekutina a jizva se v tom místě nehojila, takže mám v tom místě ošklivé zarudnuti. A co pan doktor? Myslí si, že se moc pozoruji a to podbřiško co mi vzniklo nerovnomernym odstín tuku je prý normální. Dospěla jsem k rozhodnutí, že již k doktorovi nepůjdu. On na mne nic nepozoroval a stale mi ironicky odpovidal. Jedine co uznal, ze je spatne, je prirostla jizva, kterou mi muze opravit. Ráda bych našla ve středních čechách doktora, který by mi s ním problémem dokázal pomoci.

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    lipo6143828
    24. 8. 2017
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, na vystouplé, nevzhledné, keloidní jizvy doporučujeme používat výrobky od americké firmy BIODERMIS, která se zaměřuje na léčbu jizev. Ve Vašem případě doporučuji používat silikonové náplasti Epi-Derm nebo silikonový balzám Pro-Sil. Více informací najdete zde: ***************** Krásný den, LIPOELASTIC tým :)

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama