Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Liposukce břicha - Laserová nebo klasická?

Anonymní
josefina01
Praha · Vytvořeno: 9. 4. 2021 · Poslední odpověď 30. 1. 2022

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký druh liposukce byste mi doporučili. Pravidelne sportuji a myslím si, ze se i dobře stravuji. Nicméně břicha se nemuzu za žádnou cenu zbavit. Myslíte si, ze je pro mě vhodnější spíše laserová liposukce nebo jina? Děkuji všem za reakce.

5 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    ProduceFruit
    30. 1. 2022

    A ráda bych věděla, jak to u Vás dopadlo, sama nad tím přemýšlím.

  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    27. 10. 2021

    Ahojda, jak jsi se nakonec rozhodla? Podstoupila jsi lipo? Dej vědět, mám stejný problém.

  • Anonymní
    Amanda518686
    29. 7. 2021

    Amando, tys na té klinice https://www.estheticon.cz/chirurgove/aether-institute-prague už byla? Jak jsi s ní spokojená? A jsi už domluvená na ten laser?

  • CAN CLINIC

    · 15. 6. 2021
    Nejlepší komentář

    Vážená slečno, předpokladem dobrého výsledku liposukce je velmi dobrá elasticita kožního krytu nad odsávanou oblastí. Kůže pak musí akceptovat změnu objemu a tvaru.
    Existuje celá řada liposukčních technik - klasická /manuální/, laserová, ultrazvuková vibrační, systém "vodní tryska" - body jet. ap., technický vývoj jde dál. Liposukce provádím již od roku 1988 a od té doby jsem prošel prakticky všemi vývojovými stadii. Pokud je liposukce dobře provedená, je celkem jedno, jakou technikou byla provedena, vždy se hodnotí výsledek s určitým časovým odstupem. Osobně preferuji techniku "vibrační liposukce" /power assisted liposuction/.
    Máte-li reálný zájem o operaci, objednejte se, prosím, na nezávazné konzultační vyšetření na amb. CAN Clinic, tel. 725 566 402.
    S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc.

  • Anonymní
    Amanda518686
    1. 6. 2021

    Dobrý den, já o liposukci uvažuju. Ale určitě o té laserové. Chodím na kliniku aetherclinic.com. Byla jsem na tam na rtech a spokojenost maximální, čili je oslovím i s tou liposukcí. Jaké máte zkušenosti s laserem?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama