Dobrý den, je mi 16 let. Vcelku rád cvičím a sportuji. Už od mala jsem měl prohlubně v hrudníku (viz obrázek), ale až nyní mi tyto prohlubně začali překážet. Proto bych se rád zeptal, jestli by šli odstranit cvičením, nebo chirurgickým zákrokem. A pokud chirurgickým zákrokem, tak bych se rád zeptal, u jakého lékaře, a kde bych mohl tento zákrok podstoupit.
Takhle, ty prohlubně se udělali kvůli tomu, že moje bránice je připojená k jiným žebrům, než by měla být.
Proto při dýchání bránice stahuje žebra víc dovnitř. Tím mi to vadí, protože mi to zmenšuje objem plic a při větších zátěžích mám v prohlubních nepříjemný pocit. A radši strpím několik jizev, než aby mi to vadilo jakkoliv v pohybu. Proto bych se chtěl zde dovědět kontakt na nějakého chirurga, který by mi mohl pomoct.
Já teda nevím, ale nejsou ty prohlubně naopak známkou tvé vysportované postavy? Mě přijdou právě super!!!!! Máš krásný a sexy hrudník...
Informace zveřejňované na Estheticon.cz, nemohou v žádném případě nahradit osobní konzultace mezi pacientem a lékařem. Estheticon.cz nepodporuje komerční produkty ani služby.