Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Kontury vytažení krku

Anonymní
step6181162
Pardubice · Vytvořeno: 13. 11. 2021 · Poslední odpověď 5. 1. 2022

Nemá někdo zkušenost s tímto zákrokem,kde se třeba v Čechách na to některý lékař specializuje??…..................................................................................................... .

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    beautyholic
    5. 1. 2022
    Nejlepší komentář

    U nás jsme v tomto pozadu. Například doktor Paděra z Perfect clinic napsal že ponytail lift není zaměřen na mladší klientky a že se indikuje u poklesu horní části obličeje, přestože ponytail je právě pro mladší klientky a je to hlavně zkrášlující zákrok. Klienta, který čte zahraniční publikace, to úplně odradí a ještě se zasměje. Pro tyto zákroky to chce jet buď do Moskvy, Istanbulu nebo Kieva. Ivanchuk je na to machr.

  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    15. 11. 2021

    Dobrý den Step,
    osobně si myslím, že slečna na fotce podstoupila profiloplastice. 😉 Na následujícím odkazu naleznete fotky před a po spolu s kontaktními údaji na kliniky a lékaře, kteří se tímto zákrokem zabývají.
    https://www.estheticon.cz/pred-po-obrazky/operace-brady
    Nebo byste měla zájem o odstranění podbradku?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.